Magasinet M!

Det skal du se på Roskilde Festival lørdag

Sidste dag på årets festival. Og hvilken en. Du ved, at Paul McCartney spiller, men vi giver dig her fem andre kunstnere til enhver smag.

Det skal du se på Roskilde Festival lørdag

TIL HEAVYROCKEREN

Hvem: Tombs

Hvor: Pavilion

Hvornår: 21.00

Hvorfor: Der er dømt noget af det bedste black metal, USA har at byde på i øjeblikket, når Tombs gæster Roskilde Festival i aften. Det bliver ekstremt, mørkt, kaotisk, kontrolleret og i den grad smukt. Og det bliver de helt tunge guitarer, Tombs kommer til at tage i brug. Efter sådan en koncert vil du helt sikkert bare gerne hjem. Hjem og fordøje alle de nye indtryk, Tombs har givet dig.


TIL POP-DRENGEN

ANNONCE

Hvem: Nicki Minaj

Hvor: Orange

Hvornår: 19.30

Hvorfor: Why not? Hvis bare Minaj kommer til at have i nærheden af lige så lidt tøj på, som hun har i flere af sine musikvideoer, kommer du til at stå savlende og kigge på den lille, labre og barmfagre sanger vride sin krop til hits som Anaconda og Super Bass. Det bliver en fest, og der kommer helt sikkert til at være godt med dansende kvindfolk. Ja, tak!


TIL HIPHOPPEREN

ANNONCE

Hvem: Suspekt

Hvor: Orange

Hvornår: 01.30

Hvorfor: Findes der nogen bedre afslutning på en ugelang fest end at runde af med Danmarks bedste, mest liderlige og beskidte rapgruppe? Det synes vi i hvert fald ikke. Orgi-E, Bai-D og Rune Rask inviterer i hvert fald på tung og fræk hiphop, når de spiller en af deres største koncerter nogensinde og lukker Orange Scene med manér.


TIL DANSEMUSEN

ANNONCE

Hvem: Jamie xx

Hvor: Apollo

Hvornår: 02.00

Hvorfor: Den ene halvdel af The xx, Jamie xx, har netop udgivet et sindssygt anmelderrost album, In Colours, som han tager med sig til sin natkoncert på Roskilde. Vi spår dog, der bliver skruet en my op for bassen, sådan at du kan se frem til en mørk, tung club-koncert med både originalmusik og remixes.


TIL HIPSTEREN

ANNONCE

Hvem: Deafheaven

Hvor: Pavilion

Hvornår: 22.30

Hvorfor: Der var ingen, der havde gættet på, at Deafheaven ville blive et af de mest hypede undergrundsbands, da de udgav Sunbather for to år siden. Deres miks af black metal, shoegaze og post rock rammer dog noget i tiden, som enhver med lidt skæg, briller og skovmandsskjorte kan nikke genkendende til. Det er smukt, brutalt, ondt og vanvittigt storladent, både på plade og når Deafheaven står på en scene. Det beviste de, da de sidste sommer gæstede både København og Aarhus.

ANNONCE
Del

Seneste nyt