Magasinet M!

Det skal du se på Roskilde Festival torsdag

Sådan dér. Roskilde Festival blev skudt i gang med manér i går, men i dag bliver endnu vildere - hvad end du er til storladent stadionrock eller sydafrikansk technorap.

Det skal du se på Roskilde Festival torsdag

TIL HEAVYROCKEREN

Hvem: Mastodon

Hvor: Arena

Hvornår: 20.30

Hvorfor: De har spillet på Orange før, men er blevet rykket tilbage til Arena, hvor de tidligere har haft stor succes. De amerikanske metal-drenge er klar til gå bersærk i et imponerende bagkatalog, der tæller nyklassikere som Blood and Thunder, High Road og March of the Fire Ants. Det er et fantastisk liveband, og der er intet som indikerer, at de kommer til at blive det modsatte i aften.


TIL POP-DRENGEN

ANNONCE

Hvem: Muse

Hvor: Orange

Hvornår: 22.30

Hvorfor: Well, Muse er jo ikke et egentligt pop-band, men deres popularitet har været stødt stigende, siden de for 16 år siden udgav deres debutalbum, Showbizz. De spiller kæmpe stadionkoncerter verden over, de har netop udgivet deres 7. studiealbum, og de bliver voldspillet på P3 (og P6 for den sags skyld). Hvis det ikke er opskriften til popdrengen, ved vi ikke, hvad er. Men det' lige meget. For de er fantastiske live, og undertegnede ender nok alligevel med at stå og skråle med foran Orange.


TIL HIPHOPPEREN

ANNONCE

Hvem: ILoveMakonnen

Hvor: Apollo

Hvornår: 21.00

Hvorfor: Han fik sit gennembrud sidste år, da canadiske Drake lavede et remix af sangen Tuesday. Og dernæst tog karrieren for alvor fart for Makonnen Sheran. Nummeret strøg nemlig direkte ind på de amerikanske billboard-lister. Spørgsmålet er, om LA-rapperen har nok bagmateriale til en lang Roskilde-koncert, men bare vi får hittet serveret, er vi absolut tilfredse.


TIL DANSEMUSEN

ANNONCE

Hvem: Die Antwoord

Hvor: Orange

Hvornår: 01.00

Hvorfor: De sydafrikanske vanvidsrappere kommer til at lægge Orange Scene ned i nat med deres white trash techno-hip hop. Trioen, hvis ansigter udadtil er Ninja og Yo-Landi Vi$$er, gæstede også Roskilde i 2010. Dengang var teltet fuldstændig packed. Om pladsen foran Orange bliver fyldt er tvivlsomt, men bevæger du dig langt nok op i menneskemængden, kommer du til at få dit livs fest.


TIL HIPSTEREN

ANNONCE

Hvem: St. Vincent

Hvor: Arena

Hvornår: 18.00

Hvorfor: Amerikanske Annie Clark's St. Vincent-alias er i en liga for sig. Det er meget svært at genredefinere hendes guitarbaserede indie-pop, som både mikser jazz og klassisk musik på en hidtil uhørt måde. Hendes fremtoning på scenen er forrygende, når hun danser som en robot eller fyrer belærende anekdoter om os mennesker af.

ANNONCE
Del

Seneste nyt