Magasinet M!

DHB 2019: Årets Makværk

Tjek de vanvittige køretøjer, der kæmpede om titlen til Årets Makværk 2019

På en ellers overskyet DHB-lørdag, klarede solen pludselig op, da et miks af mystiske køretøjer, Mad Max værdige, samledes foran Monster-campen på den benzindampstunge plads.

Et stærkt felt, var mødt op, for alle at tage æren for det bedste, mest kreative og fantasifulde køretøj på pladsen.

Finalefeltet bestod af 8 køretøjer, som blev præsenteret for et dommerfelt på tre person. Pro-drifteren Luke Woodham dømte på byggekvalitet, de to Monster Girls, Vicki og Sabrina på udseende, mens vores chefredaktør, Mikkel, afsagde dom på kreativiteten.

Selvom konkurrencen var hård, blev det en fantastisk kørende sofa, som bygherren Casper simpelthen havde døbt Kørende Sofa, der tog  1. pladsen.

Sponsorkærlighed: Tak til Monster Energy for sponsorat af energidrik til 1., 2. og 3. plads. Tak til DHB for sponsor af billetter til DHB2020 til vinderne.

ANNONCE
Casper og Jesper - Makkerne bag Årets Makværk 2019 - DHB 2019: Årets Makværk Casper og Jesper - Makkerne bag Årets Makværk 2019
DHB 2019: Årets Makværk
DHB 2019: Årets Makværk

Sofaen der bruger en plænetraktor motor til fremdrift er et større projekt, der blandt andet vakte stor begejstring på grund af den gennemførte byggekvalitet, et overraskende højtspillende anlæg bygget ind i sofaryggen, checkerboard-linoleum på fodpladen...

ANNONCE
DHB 2019: Årets Makværk

 ...og den gennemførte instrumentering, hvor man blandt andet havde benyttet gamle skiftenøgler til at forlænge den originale instrumentering. Gennemført Makværk.

Stort tillykke til gutterne, der tog førstepladsen i den første runde "Årets Makværk."

ANNONCE
Pikkebandens Gal Kas ' - DHB 2019: Årets Makværk Pikkebandens Gal Kas '

2. Plads: Pikkebanden

Årets 2. Plads gik til Pikkebanden, der havde bygget en mere konventionel gammel Opel om til en fanfare af vandsprøjtende dildoer, roterende badeænder.

Mini Me - DHB 2019: Årets Makværk Mini Me

3. Plads: Mini Me

Cecilie og Malene rykkede ind på tredjepladsen med deres fede, opkortede Mini. Som oven i købet kunne udstyres med en halv mini, der var blevet konverteret til anhænger. 

Gå på opdagelse i alle de andre køretøjer i galleriet, i toppen af artiklen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt