Magasinet M!

Er du ligeså awesome som denne abe?

Har du ligeså meget mojo som en abe eller hund? Næ, for du har ikke været en tur i rummet - endnu. Men den "lille" detalje kan Axe heldigvis hjælpe dig med. Her er 5 kendte dyr, der alle har været en tur i rummet.

Er du ligeså awesome som denne abe?

Det kan godt ske, at de blot er dyr, men deres chancer for at score, er stadig større end dine. Deres hemmelighed? De har alle været en tur i rummet. Vil du øge dine chancer hos det pæne køn på rekordtid, så læs med her. Vi har nemlig fundet 5 kendte rum-dyr, der for længst har opnået legende status.

 

 

Aben Albert II var den første primat i rummet. 14. juni 1949 blev Albert nemlig stoppet ind i en raket og skudt ud i rummet. Albert II nåede 134 km ud i intetheden, hvor den med høj sandsynlighed nød udsigten af vores blå planet, mens den guffede en stor, blød banan.

 

Vil du er gøre Albert kunsten efter? Så er det måske dig Axe skal sende en tur i rummet. Så se her,

eller her: Facebook.com/AXEDenmark, hvordan du kan kan komme en tur i rummet sammen med Axe.

 

ANNONCE
Er du ligeså awesome som denne abe?

22. juli 1951 blev det så Sovjet Unionens tur til at sende et dyr ud i rummet. De to heldige astronauter blev hundene Tsygan og Dezik. Og endnu heldigere var det, at de to hunde også kom sikkert ned på landjorden igen.

Skal du gøre Tsygan og Dezik kunsten efter? Så er det måske dig Axe skal sende en tur i rummet. Så se her, eller her: Facebook.com/AXEDenmark, hvordan du kan kan komme en tur i rummet sammen med Axe.

 

ANNONCE
Er du ligeså awesome som denne abe?

Hvor Tsygan og Dezik var de to første hunde i rummet, var Laika det første dyr i et rumfartøj, der kunne blære sig med at være i kredsløb om jorden. Laika var nemlig ombord på det russiske rumfartøj Sputnik 2, der blev skudt afsted 3. november 1957. Uheldigvis for Laika døde den under sin rumrejse. Der var nemlig ikke var nogen, der havde fortalt den, at den russiske teknologi dengang slet ikke var moden nok til at lande et rumfartøj, der var i kredsløb om jorden. Stakkels Laika.

 

Vil du er gøre Laika kunsten efter? Og lande sikkert igen? Så er det måske dig Axe skal sende en tur i rummet. Så se her.

Eller her: Facebook.com/AXEDenmark, hvordan du kan kan komme en tur i rummet sammen med Axe.

ANNONCE
Er du ligeså awesome som denne abe?

Ham the Chimp var den første menneskeabe menneskeheden sendte ud i rummet. 31. januar 1961 blev Ham skudt ud i rummet og var det første levende væsen, der udførte opgaver på en rum-mission. Godt nok bestod missionen kun i at hive og trække i forskellige håndtag med bananer som belønning, men turen beviste med al tydelighed, at det var muligt at udføre opgaver i rummet.

 

 

Vil du ha' en belønning i form af en 'once in a lifetime' tur i rummet efterfulgt af en sværm af damer, når du lander på den blå planet igen? Så er det måske dig Axe skal sende en tur i rummet. Se her.

Eller her: Facebook.com/AXEDenmark.

 

 

ANNONCE
Er du ligeså awesome som denne abe?

Og så er der efternøleren. 28. januar 2013, små 50 år efter at rumkapkøbet mellem Sovjet Union og USA for længst var overstået, ville Iran også lege med, hvorfor de ifølge eget udsagn sendte aben Pishgam 116 km ud i rummet. Dog er der siden blevet stillet spørgsmåltegn ved, hvor vidt opsendelsen var en succes eller ej. Iranske statsbilleder viste nemlig med al tydelighed, at den abe, der var blevet sendt ud i rummet, ikke var den, der der var landet "sikkert" igen.

 

Er det dig Axe skal sende en tur i rummet. Så Se her.

Eller her: Facebook.com/AXEDenmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt