M!

Er Emre Mor verdens største Ronaldo-fan? Se hans vilde hyldest til megastjernen her

19-årige Emre Mor, der indtil for nyligt tørnede ud for FC Nordsjælland, men nu er i Borussia Dortmund, er lidt større fan af Cristiano Ronaldo end de fleste. Se beviset her, når vi sætter fokus på de sjoveste og skæveste ting fra den seneste uge i sportens verden.

Ugens afbrænder

Det her er højst sandsynligt den vildeste straffesparks-afbrænder, du kommer til at se i denne sæson. I weekendens kamp imellem Vannes OC og TA Rennes i den femtebedste franske række hev Vannes-målmand Jeff Bedenik nemlig en række vanvittige og yderst spektakulære redninger op ad hatten for at forhindre TA Rennes-spillerne i at score. Fabelagtig underholdning.

Ugens putter

Det kan godt være, at Europa for første gang i otte år måtte se sig slået af USA i årets Ryder Cup i golf. Men det bedste slag stod verdens nummer tre, Rory McIlroy, dog for, da det lykkedes ham at putte golfbolden fra hele 21 meter. Derefter gik han amok og råbte til det amerikanske publikum: "Jeg kan ikke høre jer". En rigtig verdensstjerne.

Ugens mål

Det her kan vist godt tåle et gensyn. FC København imponerede hele fodbold-Europa i tirsdags, da de slog Club Brügge med overbevisende 4-0 i Parken. Men særligt anfører Thomas Delaney var efter kampen det helt store samtaleemne, da han midt inde i anden halvleg hamrede bolden op i krogen fra 30 meter. Sand verdensklasse. Delaney var dog en ydmyg herre og sagde efterfølgende, at han nok aldrig vil komme til at score sådan et godt mål igen. Se det herunder - og så endda med spansk kommentator.

Ugens reklame

Der er ingen tvivl om, at der sidder et godt branding-team inde hos H&M. Det ses tydeligt med tøjgigantens seneste reklame, hvor i den tidligere fodboldspiller David Beckham og komikeren og skuespilleren Kevin Hart spiller over for hinanden, som et led i H&Ms nye Modern Essentials-kollektion. Og den er sjov. Rigtig sjov.

Ugens fan

Det er godt nok gået stærkt for 19-årige Emre Mor. For under et år siden rendt han rundt i Farum og trænede på FC Nordsjællands anlæg. I tirsdags blev han så skiftet ind for sin klub Borussia Dortmund i deres Champions League-kamp imod Real Madrid, der i øvrigt endte 2-2. Her fik han så chancen for at møde sit helt store idol, Cristiano Ronaldo. En chance, han i den grad greb. For udover at uploade et billede til sin Instagram-profil, hvor han og den portugisiske megastjerne har hånden om hinanden, smed han senere et billede op på Snapchat, hvor han viste sine fans, at han havde fået nyt cover til sin iPhone. Et cover med netop ham og Ronaldo. Det kan man da kalde en hyldest af de helt store.

"Don't dream your life. Live your dream." Thank You For Being A Motivation For Me Everyday @cristiano ! Thanks to All The BVB Fans Who Gave Us A Massive Support Tonight ! ???? #EM9 #CR7 #hejabvb #realmadrid #championsleague #Idol

A photo posted by Emre Mor (@emre.mor9) on Sep 27, 2016 at 3:21pm PDT

emre.mor9 / Snapchat - Er Emre Mor verdens største Ronaldo-fan? Se hans vilde hyldest til megastjernen her emre.mor9 / Snapchat
Del