Magasinet M!

Få brysttræningen helt op i gear: 3 tricks til at gøre dit bryst gigantisk

Mænd med god fysik har brede skuldre, gode guns, v-form og et ordentligt herre-bryst. Det kræver arbejde, men der er genveje, hvis du træner rigtigt.

At træne sig op til en god og imponerende fysik er møghårdt arbejde. Make no mistake. Du skal svede i måneder i træningscentret, hvis du skal se virkelige resultater. Oven i det, så skal du bruge alle dine små sparekroner på den rigtige kost, så du ikke smadrer resultatet fra træningscentret.

Men har du har styr på den grundlæggende træning? Tjek. Du har nogenlunde styr på kosten? Tjek. Godt, så er der nogle helt konkrete tricks og tips, som du kan tage med i centret, så du kan maksimere udbyttet af din træning.

Et ordentlig bryst kan gøre en dramatisk forskel på din fremtoning og være dét, som søde piger helst lægger hovedet på.

Så du kan lige så godt få mest muligt ud af bryst-dagen, og her er tre nyttige tricks, skriver Tanner Baze fra brobible.com.

 

Pre-udmattelses træning

Det handler om, at udmatte de små muskler inden du træner de store omkringliggende muskler - naturligvis i det samme område. Du opbygger derved mere træthed i musklen og tvinger den store muskel til at arbejde hårdere og dermed opbygge flere muskelfibre.

Start fx med dumbbell press på skrå bænk inden du rammer den virkelig tunge bænk press.

 

 

 

 

 

ANNONCE
Få brysttræningen helt op i gear: 3 tricks til at gøre dit bryst gigantisk

Ikke nok skrå bænk

Ja ja, bænk press er fedt og hårdt, men hvis du virkelig skal vise en seriøs bryst muskulatur, så skal du også fokusere på det øverste af brystkassen. Det er det, som man ligger mærke til, og som man kan se på t-shirten.

At træne den øverste del af brystkassen handler virkelig om at bruge tid på den skrå bænk - som vi fortalte om lige før.

Brug især håndvægte for den brede variation i bevægelse og få brystkassen til at få et bredere look.

 

Arbejd med håndposition

Du kan få masser af variation ind i din træning med andre midler. Prøv fx at lave små ændringer i måden, som du samler vægtene på. På skrå bænk kan du prøve at samle dine lillefingrene.

I dette eksempel virker det godt, da du bruger brystet til at bevæge armene sammen. Med øvelsen får du mere sammentrækning og dermed mere udmattelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt