Magasinet M!

Får vi endelig prisen? PlayStation 5 gør klar til stor online showcase

PlayStation har annonceret et nyt livestream

I sidste uge blev Xbox "tvunget" ud i at afsløre priserne for deres kommende konsoller, takket være et leak. Xbox' priser overraskede positivt, og med en forholdsvis lav pris på at købe sig ind i "næste generations" konsol, fra Xbox' side, er der der nu et stort forventningspres på Sony og PlayStation 5, der indtil videre har holdt kortene umådeligt tæt på kroppen, i forhold til prisen på konsollen, der skal være i butikkerne inden julemanden dukker op. 

Der har været spekuleret i, at PlayStation ville holde deres priser tæt helt frem til dagen før forudbestillingerne af den kommende Xbox går i luften, den 20 september 2020, men nu er der sket noget.

Sony har nemlig annonceret, at de på onsdag, den 16. september, går live med en 40 minutter lang showcase af PlayStation 5. 

I det officielle skriv på PlayStations blog, fortæller Sony, at man skal forvente en 40 minutter lang præsentation, der blandt andet vil indeholde opdateringer om de seneste titler fra de forskellige studier og fra PlayStations mange udviklingspartnere. 

PlayStation 5 showcasen går live på onsdag d. 16 september, klokken 22.00 dansk tid. 

Får vi også prisen? 

ANNONCE
PS5 showcase
Del

Seneste nyt

ANNONCE