Magasinet M!

Forskere slår fast: Mænd med store maver er bedre i sengen

Et studie viser, at mænd med store maver klarer sig bedre i soveværelset end deres toptrænede artsfæller. På især ét punkt klarer de sig markant bedre!

Forskere slår fast: Mænd med store maver er bedre i sengen

Mange mænd kæmper for at komme af med den ekstra vægt, som har det med at samle sig i maveregionen. Men intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Der er nemlig godt nyt til alle dem med store maver - og måske i særdeleshed til deres koner og kærester.

De tykke mod de tynde
Forskere fra Erciyes Universitetet i Tyrkiet har kastet sig over at undersøge sammenhængen mellem BMI og seksuel præstation. Studiet blev gennemført ved at sammenligne 200 mænds vægt med deres evner i soveværelset. Især på ét punkt viste det sig, at de tunge drenge satte de lette til vægs.

Læs også: Din stemme afslører din sundhed

Vommen får dig til at holde længere
Resultatet viste, at de mænd med et højt BMI i gennemsnit kunne holde 7 minutter og 30 sekunder i sengen, mens deres tyndere artsfæller måtte give efter blot efter 2 minutter.

Derfor holder de tunge drenge længst

Forklaringen ligger ifølge forskerne i, at mænd med et højere BM I ofte ligger inde med et højere niveau af det kvindelige sex-hormon, østradiol. Hos mænd vil et højt niveau af østradiol være med til at udskyde eller decideret forhindre udløsning.

Læs også: 7 hobbyer der beviseligt vil forøge din intelligens

Men men men ?
Tænk dig lige om inden du begynder at fylde dig selv med chips og den flydende form for six-packs. For selvom et højt BMI muligvis vil få dig til at holde lidt længere i soveværelset, så vil det unægtelig også give dig lidt kortere tid på kloden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt