Magasinet M!

Frække kvinder... der slås

Slåskampe er sjældent sexede. Medmindre det er slåskampe mellem lækre piger...

Frække kvinder... der slås

Den moderne

10. Den moderne

Film: Kill Bill vol. 1

 

Lille japansk skolepige med gigantisk morgenstjerne + lækker amerikansk blondine med verdens bedste samuraisværd = Alt for meget savl på tastaturet.

 

Den seje

9. Den seje

Film: Livsfarlig Løgn

 

Catfight på bagsædet af en løbsk limousine, der kører med 100 km. i timen på en bro, der er blevet sprængt i luften. Hold kæft, hvor var Arnolds film egentlig goe'!

ANNONCE

 

Den smækre

8. Den smækre

Film: 2 Days in the Valley

 

Legandarisk catfight fra dengang, hvor Charlize Theron var ukendt, og Teri Hatcher stadig var lækker. Charlize Theron i stramtsiddende hvid latex er faktisk slet ikke noget dårligt koncept.

 

Den platte

7. Den platte  

Film: Disaster Movie

 

Carmen Electra har aldrig været nogen stor skuespiller, men lækker - det er hun. Når hun så samtidig wrestler mod Kim Kardashian er vi så småt ved at nærme os et kvalitetsprodukt.

ANNONCE

 

Den pinlige

6. Den pinlige  

Film: Bridget Jones: På randen af fornuft

 

Rygter siger, at de to flødeboller faktisk ER udstyret med testikler, men det er sgu ikke til at se, når de slås. Colin Firth og Hugh Grant udviser evner indenfor kampsportens ædle kunst, der desværre leder tanker hen på World Outgames.

ANNONCE

 

Den klassiske

5. Den klassiske  

Film: Carry On Girls

 

Listens ældste catfight er fra 1973 og er moder til alle gode pigeslagsmål. Store bryster i små bikinier har altid taget sig godt ud på det store lærred.

 

Den labre

4. Den labre

Film: Catwoman

 

Halle Berry mjaver sig igennem en værre lortefilm, men hendes krop iført sort læder kan altså give baghjul til selv de bedste pornosites på nettet - også selvom hun mjaver.

ANNONCE

 

Den mærkelige

3. Den mærkelige  

Film: Yoyo Girl Cop

 

Japanerne finder på mange mærkelige ting, men lige præcis denne filmscene skal de nu ikke lastes for. To piger i læderdragt kæmper mod hinanden med hver deres udvalgte yoyo. Super underholdende og super mærkeligt.

 

Den våde

2. Den våde

Film: Dead or Alive

 

To halvnøgne tøser smadrer hinanden på en regnvåd strand. Hvorfor sker den slags aldrig på Bellevue?

ANNONCE

 

Den fede

1. Den fede

Film: Kill Bill vol. 2

 

Ingen kan lave catfight, som Quentin Tarantino. To lækre kvinder med samuraisværd går amok i en campingvogn - så enkelt, så smukt.

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt