M!

Fredagsguf: The 'Cara Delevingne' Issue

Den svinelækre model og skuespillerinde Cara Delevingne er aktuel i ny science-fiction film. Det fejrer vi med 15 ekstremt sexede snaps af hende.

Fredagsguf: The 'Cara Delevingne' Issue

Filmen Valerian and the City of a Thousand Planets har netop haft premiere, og selvom den ikke har fået de bedste anmeldelser, har den det vigtigste element for succes. En lækker hovedrolle.

Stanglækre Cara Delevingne spiller agenten Laureline, der sammen med sin partner Valerian skal opretholde orden i universet. Simpelt, ikke?

Den 24-årige godte er født og opvokset i England, hvor hun tilbage i 2009 skrev sin første modelkontrakt med britiske Storm Model Management. Allerede to år efter var hun med i Burberrys forårskampagne, hvorefter karrieren for alvor tog fart. Hun har blandt andet lagt ansigt (og krop) til kampagner for H&M, Bulmarine, DKNY, Tom Ford, Yves Saint Laurent og Chanel.

Filmen Paper Town, hvor Cara spillede hovedrollen, blev en stor succes, hvilket åbnede flere døre op i Hollywood. Hun valgte derfor at stoppe sin modelkarriere i 2015 for at satse på skuespillet.

Og fik vi nævnt, at Cara både har datet mænd og kvinder? Se flere af hendes flotte billeder herunder. Hun er i sandhed en ægte charmetrold.

God fredag!

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevigne) on May 26, 2016 at 10:04am PDT

Del