Magasinet M!

Gæt en kendt

Who dat? Ja, det skal du gætte.

Gæt en kendt

Denne søde pige har udviklet sig til at være en rigtig badgirl, som elsker at smide tøjet på Instagram. Kan du gætte hvem der er tale om her?

Gæt en kendt

Rihanna. Ok, den var måske ikke så svær. Men bare rolig, de bliver sværere. Klik dig videre for at se, om du kan gætte den næste person.

Gæt en kendt

Den unge mand er i dag blevet 40 år gammel og udgav i starten af 00'erne et af de bedstsælgende hiphop-plader nogensinde. Han hedder...

ANNONCE
Gæt en kendt

Marshall Bruce Mathers III. Bedre kendt som Eminem. Ifølge rygterne kan vi forvente rapperens ottende studiealbum til efteråret.

Gæt en kendt

Her skal du være skarp. Billedet er meget mørkt, hvilket ikke gør opgaven nemmere. Gutten på billedet er kendt for sin musik og kærlighed til joints.

Gæt en kendt

Gættede du det? Der er selvfølgelig tale om selveste Snoop Dogg (Undskyld, Snoop LION), som danske Kato har fået lov at indspille et nummer med. 

ANNONCE
Gæt en kendt

Og så tilbage til de nemme. Hans gennembrudsfilm fra 1997 scorede to Oscar-statuetter. Heriblandt for bedste screenplay, som han skrev sammen med sin bedste ven, Ben Affleck.

Gæt en kendt

Den unge mand på billedet er ingen ringere end Matt Damon - her uden hår i forbindelse med den biografaktuelle Elysium.

ANNONCE
Gæt en kendt

Denne unge mand er kendt for at komme galt afsted. Til stor morskab for drengerøve verden over.

Gæt en kendt

Den lille dreng på billedet er Johnny Knoxville, der snart er aktuel i filmen Bad Granda, hvor han spiller den gamle, bitre mand Irving Zisman, som er en karakter-spinoff fra Jackass-serien.

Gæt en kendt

Flødebolle som barn...

ANNONCE
Gæt en kendt

... Flødebolle som voksen. Hej Orlando Bloom. Vi kan ikke li' dig. Ud over i Ringenes Herre.

 

 

Gæt en kendt

Held og lykke med at gætte, hvem denne fede knægt er. I dag lever han af at være sjov. Og det gør han faktsisk rigtig, rigtig godt.

Gæt en kendt

Nope, vi gættede den heller ikke i første omgang. Den fede knægt på forrige billede er den britiske komiker Russell Brand, der blandt andet er kendt for Get Him To Greek og Forgetting Sarah Marshall. Hvem havde nogensinde - ud fra hans ungdomsbillede - gættet, at denne unge mand en dag ville kunne score selveste Katy Perry?

ANNONCE
Gæt en kendt

Brilleabe - tænker du ikke, når du ser, hvordan dette pigebarn har udviklet sig.

Gæt en kendt

Om man kan lide hendes musik må være en smagssag. Men du kan ikke komme udenom, at Avril Lavigne er fuckin' nice at se på.

Gæt en kendt

Aawwww, sikke en sød, ung mand.

Gæt en kendt

Wait, what? Er det ikke Steve-O?

Del

Seneste nyt