Magasinet M!

Grand Theft Auto VI trailer lander tidligere end ventet - en episk ny kapitel for GTA-fans

Vi skal tilbage til Vice City i 2025!

Efter næsten et årti med forventning og utålmodig venten har Rockstar Games endelig løftet sløret for den længe ventede trailer til GTA VI.

Et tidligt læk fra en nu slettet X-konto har gjort, at fans nu kan dykke ned i det nye kapitel af Grand Theft Auto, før tiden officielt var inde.

Traileren, der blev offentliggjort af Rockstar Games som reaktion på det uautoriserede læk, er mere end bare et glimt af, hvad der kommer.

En af de mest bemærkelsesværdige detaljer bekræfter, at handlingen i det sjette kapitel finder sted i det ikoniske Vice City, der bringer minderne tilbage fra det elskede Grand Theft Auto: Vice City fra 2002.

Den nostalgiske rejse fortsætter, og det ser ud til, at spillet vil levere en overflod af velkendte og elskede elementer fra seriens historie.

En stor nyhed, der har sendt bølger gennem GTA-fællesskabet, er introduktionen af den første kvindelige spilbare karakter i serien.

Protagonisten Lucia tager scenen i traileren iført en klassisk fængselsdragt, og vi ser hende i øjeblikket efter løsladelsen, klar til at begå kriminalitet med sin kæreste i det pulserende Vice City.

Rockstar Games beskriver GTA VI som den "største, mest immersive udvikling af Grand Theft Auto-serien til dato," og det er tydeligt, at spillet vil bringe en helt ny dimension til den ikoniske franchise.

Spillet har en officiel udgivelsesdato sat til 2025, og det er som en drøm, der går i opfyldelse for de dedikerede GTA-fans, der har ventet på opfølgeren siden 2013.

Hvornår den lander i 2025 vides endnu endnu - så stay tuned og vær klar til at genoptage kontrollen over gaderne i Vice City!

ANNONCE
Trailer 1: GTA VI
?si=nkd1JVlRZwlBOV7U
Del

Seneste nyt