Magasinet M!

Han slagtede sine ofre og solgte dem som kød - nu er han død

Læs den grusomme historie om Joseph Roy Metheny, der blev fundet død i sin fængselscelle i sidste uge.

Meat stand serial killer Joe Metheny has passed away #joemetheny #meatstand #pitbeef #humanmeat #itswhatsfordinner #cannibal #defiantbrood #maryland #baltimore #horrorpunk #punk #punkrock #deathrock

A post shared by Defiant Brood (@defiantbrood) on Aug 9, 2017 at 3:57pm PDT

Da Joseph Roy Methenys crack-afhængige kæreste en juli-dag i 1994 forlod ham og tog deres seksårige søn med, sortnede det for ham. De følgende par år gik han amok i en blodrus og slog tilfældige mennesker ihjel, inden han 15. December 1996 blev anholdt. Forleden blev han fundet død i sin celle efter at have været indespærret i mere end 20 år i Western Correctional Institution i Cumberland, Maryland, USA.

Det skriver sitet LadBible.

Selvom man mener, at man kan spore Methenys første mord helt tilbage til 1976, skabte han for alvor rædsel i Baltimore-området efter ovennævnte episode. Og det var det, han gjorde med ligene efterfølgende, han vil blive husket for.

En aften/nat inden for en tidsramme på syv timer dræbte han angiveligt først et par hjemløse mænd under en bro i Baltimore. Herefter lokkede han to prostituerede kvinder ned under en bro i et forsøg på at få dem til at fortælle, hvor hans tidligere partner og søn var. Men da det ikke bar frugt, slog han dem ihjel. Han sluttede sit morderiske togt af med at dræbe endnu en mand.

Selvom Metheny faktisk blev anholdt for mordet på de to hjemløse mænd, blev retssagen droppet på baggrund af manglende beviser. 18 måneder senere lokkede han yderligere to kvinder ud til sin trailer, han boede i ude i ingenmandsland.

I et chokerende interview med Serial Killer Central har han fortalt, hvordan han dræbte de to kvinder og derefter parterede dem:

- Jeg skar deres kød ud og puttede det i nogle Tupperware-skåle og så i fryseren. Jeg begravede resterne i flere forskellige grave i skoven.

ANNONCE
Mugshot - Han slagtede sine ofre og solgte dem som kød - nu er han død Mugshot

Men det stopper ikke her. For de kommende uger udviklede sig til et kannibalistisk mareridt. I hvert fald for nogle enkelte, der besøgte den lille kødbod, som han åbnede de følgende par uger.

- Jeg havde rigtig roast beef og sandwiches med svinekød, så hvorfor ikke? De var rigtig gode. Menneskekød smager meget lig med svinekød. Hvis du mikser det, kan ingen kende forskel.

Øjensynligt løb Metheny dog tør for sit "specielle" kød og ville have mere. Derfor tog han endnu en kvinde med tilbage til traileren med det eneste formål at dræbe hende. Men et kort uopmærksomt sekund fra Methenys side medførte, at kvinden lykkedes med at flygte og alarmere politiet.

Efter at være blevet dømt for at myrde de to førnævnte kvinder, hvis navn var Ms. Spicer og Ms. Magaziner, forlangte Metheny at blive idømt dødsstraf. Han fortalte retten:

- Sætningen "jeg er ked af det" kommer I aldrig til at høre, for det ville være en løgn. Jeg er mere end villig til at ofre mit liv for de ting, jeg har gjort, og få Gud til at dømme mig og sende mig til Helvede i al evighed.

Retten dømte ham til døden, men den dom blev senere omstødt til to livstidsstraffe uden mulighed for prøveløsladelse. Da han blev spurgt om, hvorfor han dræbte menneskerne, fortalte han angiveligt, at han følte en form for magt og fik et kick ud af det.

Den sidste linje i Methenys tilståelse lyder:

- Næste gang du er ude på landevejen og ved et tilfælde får øje på en kødbod, som du aldrig har set før, bør du tænke på denne historie, før du tager en bid af din sandwich. Nogle gange ved du ikke, hvad det er, du spiser.

Okay. Vi er færdig med street food. Aldrig mere igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt