Magasinet M!

Her er 2015s mest sexede musikvideoer

Fra frække pole dancers til Heidi Klum kun iført undertøj. Vi er ikke stor fan af musikken, men det visuelle derimod? DAMN!

Her er 2015s mest sexede musikvideoer

Taylor Swift - Bad Blood

Slap af, Taylor. Du prøver vist at overgå alle i "sexiness", hva? Hvorfor ellers hyre Lily Aldridge, Gigi Hadid og Cara Delevingne til at medvirke i din musikvideo?

Sia - Fire Meets Gasoline

Det kan godt være, at Oberyn Martell - eller Pedro Pascal, som han hedder - er med i den her video til Sias seneste superhit, men Heidi Klum stjæler fuldstændig billedet. For findes der noget mere sexet end Klum i lingerie? Vi har svært ved at tro på det efter at have set det.

ANNONCE

 


Pep and Rash - Rumors

Fans af True Blood? eller vent, fans af vampyrer? eller okay? fans af ekstremt lækre damer skal bare læne sig tilbage og nyde Pep & Rash's Rumors. Hotness-faktoren har lige fået en ekstra 'tand' opad.

Rita Ora - Body on Me (feat. Chris Brown)

Rita Ora er en dejlig dame. Hun forstår virkelig at skrue helt op for volumen på babeskalen. Og når hun boltrer sig i lagnerne med Chris Brown (selvom han er underordnet), så har vi svært ved slippe øjnene fra hende.

ANNONCE

Zedd & Selena Gomes - I Want You To Know

Selena Gomes overlader ikke meget til fantasien i denne musikvideo, hvor hun ryster røv på dansegulvet til den helt store guldmedalje. Hun datede faktisk en kort overgang Zedd, som hun samarbejder med her, men det var et forhold, der ikke varede i specielt lang tid. Heldigvis er der ingen akavede mellem de to tidligere turtelduer; it's all about Selena.

ANNONCE

Jason Derulo - Want To Want Me

Vi er ligeglade med Jason Derulos bare overkrop, men det er det faktum, at han boltrer sig i letpåklædte damer, der får os oppe at ringe over denne video.


Demi Lovato - Cool for the Summer

Bare se den. For seriøst! Demi Lovato beviser, at hun er en af de hotteste sangere i brancen netop nu med denne utroligt sexede musikvideo.

ANNONCE

Ne-Yo - She Knows

Ne-Yo forstår altid at overfylde sine musikvideo med lækre damer. Og She Knows er ingen undtagelse. Uanset hvor sangeren går, er der hotte pole dancers. Sådan vil vi ønske, at vores næste tur i Netto bliver.

Del

Seneste nyt

Annonce