Magasinet M!

Her er årets bedst anmeldte spil

Indtil nu har The Witcher 3 haft den ære at være det spil i år, anmelderne er faldet mest i svime over. Men nu har et andet længe ventet spil overtaget tronen.

Her er årets bedst anmeldte spil

Der er selvfølgelig tale om det nye Metal Gear Solid-spil, The Phantom Pain, der er det sidste i serien, og som udkom 1. september.

For første gang i historien har Konami inkorporeret et open world gameplay, og det har altså fået verdens anmeldere til at gå helt i spåner over det. Det vidner en totalscore på 96/100 på sitet Metacritic (site, der samler alle de største mediers anmeldelser) i hvert fald om.

PlayStation LifeStyles anmelder, Paulmichael Contreras, giver spillet topkarakter og skriver:

"Fantastisk. Utroligt. Hvad, vi har at gøre med her, er en næsten perfekt afslutning på Metal Gear-franchisen. Jeg tror fuldt og fast på, at The Phantom Pain er det, som Kojima (spillets skaber, red.) altid har tænkt, at franchisen skulle være. Det her er personlig open world-infiltrering, når det er bedst."

ANNONCE

Gamespot giver også højest mulig karakter og kalder det det bedste Metal Gear Solid-spil nogensinde, mens IGNs anmelder, Vince Ingenito, følger trop og skriver:

"Der har bestemt været actionspil, der har givet mig en større verden at bevæge mig rundt i samt flere ikoner at jagte på mit minikort. Men ingen har formået at få mig til at planlægge, tilpasse mig og improvisere, som det her har gjort. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain respekterer ikke bare min spilintelligens; det forventer, at jeg har det, hvilket bringer det op i en liga, hvor ikke mange andre spil er".

Også drengene på Pixel.tv har anmeldt spillet, og de er også begejstret uden dog at være lige så meget oppe at ringe som førnævnte anmeldere. Herunder kan du se deres bedømmelse af spillet:

ANNONCE

LÆS OGSÅ: Hyldest: Super Mario

Del

Seneste nyt