Magasinet M!

Her er den vilde nye gaming-bærbar fra HP

Maskinen har ekstra display ved keyboardet

HP afslærede for nyligt et nyt lineup af deres gaming-serie OMEN. 

En af de mest iøjenfaldende produkter i denne omgang, er HP OMEN X 2S, der har en ekstra skærm indbygget i basen, i forlængelse af tastaturet. 

Det er selvfølgelig lidt af en gimmick, men det lyder ikke helt dumt, at man kan have en second screen - når man er på farten. 

Der er mange oplagte muligheder i at bruge den ekstra skærm - man kan gøre den som stats-dashboard, chatskærm, eller eksempelvis bruge den, når man ser tutorials. Mulighederne er mange, for skærmen er en fuldt kompatibel full-HD touchskærm på 6". 

ANNONCE
Her er den vilde nye gaming-bærbar fra HP

HP er ikke gået helt blinde ind i udviklingen af maskinen - deres undersøgelser viser nemlig, at 82% af gamere brugere deres smartphones til at chatte med, mens de spille - mens 49% ser spilrelaterede livestreams - imens de gamer. 

Skærmen kan også benyttes til en mirror-funktion, der gør det muligt at beskære og forstørre selvvalgte udsnit af den primære skærm - så man eksempelvis kan have minimaps lige foran sig, i stedet for at skulle kigge ud i hjørnerne hele tiden. 

Maskinen byder selvfølgelig på mere end bare en ekstra skærm. X 2S understøtter alt det seneste hardware, og en fuld ud speccet OMEN X 2S kan derfor køre med Intel Core i9 processor, Intel Optane SSd, op til 32 GB DDR4 RAM og ikke mindst NVIDIA G-SYNC display med 240 Hz opdateringshastighed - blandt andet! 

Prisen er selvfølgelig også derefter, og udskrivningen lyder med en startpris på 21.000 kroner, et stykke over de flestes budget! 

ANNONCE
Se Engadgets hands-on her:
Del

Seneste nyt