Magasinet M!

Her er drengene fra Jackass i dag

Det er efterhånden længe siden, vi har hørt noget til drengene fra Jackass. Drengene, som gjorde det til en kunst at skide, brække sig og køre galt i indkøbsvogne, er dog stadig aktive. Men tabet af Ryan Dunn, som døde i en bilulykke i 2011, tog hårdt på holdet.

Her er drengene fra Jackass i dag

Bam Margera gik ind i en regulær deroute efter Dunns død. Stoffer og alkohol blev en enorm faktor for den tidligere skater, som turnerede med sit band, FuckFace Unstoppable (vildt navn, red.). Han har dog ikke lagt tidligere narrestreger på hylden, og har samlet et enormt materiale, som han vil sende som webisodes på sin kanal på Youtube, skriver Lad Bible.

ANNONCE

Steve-o var kendt som en af de ret vilde drenge med en ekstrem smertetærskel og tolerance for alt ulækkert. Han begyndte også at danse med djævlen med stoffer og alkohol, men er siden kommet på ret køl. Han prøver kræfter med stand-up comedy og laver stadig korte tv-indslag i den humoristiske tone. Derudover dater han tattoo-kendissen Kat von D. 

 

I know it's crazy that I became a clean and sober, hybrid-driving, animal-rescuing vegan who's super into meditating, but I'm glad I did. I'm even happier that I get to spend so much time with a shockingly gorgeous and amazingly talented woman who is all of those things, kinda wild like me, and doesn't give a fuck how many teeth I really have. @thekatvond

Et billede slået op af Steve-O (@officiallysteveo) den 23. Dec 2015 kl. 9:43 PST

ANNONCE

  

Chris Pontius var manden som godt kunne lide at være nøgen og danse som "Party boy" - og i øvrigt spontant drak hestesæd i et afsnit. Han holder sig stadig til at skate og surfe, mens han skriver på sin blog hos Gorilla Flicks.

 

Den mindre mand, Wee-Man - eller Jason Acuña -  fortsætter med at skate, hvilket han eftersigende skulle gøre ret godt. Han har også haft en rolle i børnefilmen "Elf-Man", hvor han spillede en superhelte-elv. Meeen der skulle vist ikke være så meget at skrive om dén film.

Wee-Mans overvægtige modstykke, Preston Lacy, har kastet sig ud i stand-up genren for alvor, hvor han ofte annoncerer shows på sin Twitter-profil med langt over 100.000 følgere. Preston skulle eftersigende have fået at vide under Jackass-æraen, at hvis han tabte sig, så ville han blive fyret. Han blev i øvrigt anholdt i 2010 for besiddelse af stoffer, men han undgik med nød og næppe at komme i fængsel.

 

#ThrowbackTuesday I played action hero XXXL in a National Lampoon movie back in the day #TVthemovie

Et billede slået op af Preston Lacy (@prestonlacy) den 30. Apr 2013 kl. 5:23 PDT

ANNONCE

 

Dave England var showets altskidende performer. Hvis der skulle skides i en eller anden form, så sprang Dave til. Han er dog blevet far og har sikkert nok at gøre med babylort i stedet for sit eget. Han skater dog stadig.

 

Ehren McGhehey var tit offer for diverse onde jokes - blandt andet bandt de en snor i hans fortand, som altså intet fejlede - og bandt den anden ende fast i Bam Margeras Lamborghini, som fræsede væk. Behøver vi at sige, at Ehren meget pludseligt var en tand fattigere. Han er nu blevet professionel fotograf.

 

Stjernen fra hele showet, Johnny Knoxville, fik gang i en filmkarriere, hvor han medvirkede i 'Dukes of Hazard', 'The Last Stand', 'Bad Grandpa' og andre. Han lagde senest stemme til en af skildpadderne i spillefilmen om 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Han skulle angiveligt være god for knap 500 mio. kroner, men han har hele tre film på programmet i år - blandt andet efterfølgeren til TMNT.

 

 

Et billede slået op af Johnny Knoxville (@johnnykoxville) den 20. Jun 2015 kl. 9:55 PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt