Magasinet M!

Her fylder rasende mand sin kones bil med cement - grunden dertil er den dummeste nogensinde

Meanwhile in Russia?

Her fylder rasende mand sin kones bil med cement - grunden dertil er den dummeste nogensinde

Det her er det bizarre øjeblik, hvor en rasende mand fylder sin kones bil med cement. Hvorfor? Fordi hun skiftede sit efternavn til det samme som et supermarked for at promovere forretningen, skriver Daily Mail.

Episoden blev fanget på kamera af et øjenvidne med en smartphone i St. Petersborg, Rusland. Heri ses manden, hvis navn er ukendt, rette en cement-blandingsmaskine mod konens bil og lader herefter blanderen slippe fyldet løs gennem bilens åbne vindue. Lige indtil cementen har samme højde som vinduet.

ANNONCE

Manden indrømmede eftersigende, at han og konen gik igennem en svær tid i deres ægteskab. Og dråben, der fik bægeret til at flyde over, var altså, da konen indrømmede, at hun havde været utro og efterfølgende skiftede sit efternavn til navnet på supermarkedet, som ironisk nok hedder 'Veniy' ('loyal' på dansk).

Supermarkedskæden havde lovet at betale 50.000 russiske rubler (6170 kroner) om måneden til alle kunder, der på retsmæssig vis skiftede deres efternavn ud med navnet på deres brand.

Og ja, man kan roligt sige, at supermarkedet efterfølgende har fået den omtale i medierne, de efterspurgte, da klippet er gået viralt. I skrivende stund har Daily Mails artikel - som jo blot er én ud af mange - 13.000 delinger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE