Magasinet M!

Her teamer Game of Thrones' The Mountain op med verdens største bodybuilder

Se, hvad der skete, da to af verdens største sæt overarme pumpede jern sammen.

De vejer 317 kilo til sammen. Hafþór Júlíus Björnsson - bedre kendt som The Mountain fra HBOs hitserie Game of Thrones - og verdens største bodybuilder, Rich Piana, har tilbragt en dag sammen i det, man kan kalde den ypperste trænings-session nogensinde. En ting, Piana dokumenterede ved at uploade en mere end 30 minutter lang video på sin YouTube-kanal.

I øjeblikket træner Björnsson op til World's Strongest Man, der forgår fra 13.-20. august i Botswana, Afrika. Alligevel fandt han tid til at mødes med Piana i en vaskeægte muskelbattle i Gold's Gym i Dallas, Texas, skriver sitet The Lad Bible.

Piana, der ikke pumper så meget, som han har gjort, som følge af at have overbelastet sine led, træner med lav vægt og flere gentagelser for at få større muskler. Og han var imponeret over den islandske kæmpes størrelse.

"Jeg føler mig som et lille barn," siger Piana i videoen.
ANNONCE
Rich Piana / YouTube - Her teamer Game of Thrones' The Mountain op med verdens største bodybuilder Rich Piana / YouTube

Gigant-parret spildte ikke meget tid sammen, og første øvelse var "triceps pushdowns". Først gennemførte Piana - lidende - det svære sæt, mens Björnsson sluttede af med at tilføje mere vægt til vægtstangen. Mellem sættene fortalte Björnsson Piana om sin barndom samt det øjeblik, hvor han pludselig tog på, før han var begyndt at træne.

"Da jeg var yngre, var jeg mager," siger det islandske monster i videoen og fortsætter:

"Men da jeg blev ældre, blev jeg fed."

Herefter bevægede de to nye kammerater sig over til både "tricep extensions" og løft af håndvægte for at slutte af ved maskinerne. Her fortalte Piana, der før har talt åbent om sit store forbrug af steroider, at han ikke spiste kulhydrater.

"Det er nemt nok. Hver aften spiser jeg to dobbelt-bacon-cheeseburgere, men i stedet for brød, bliver de wrappet ind i salat."

Så nøglen til store overarme er altså cheeseburgere?Aha!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE