Magasinet M!

Husker du Pokémon GO? Nu kommer funktionen alle fans har ventet på

En funktion, der har været efterspurgt MEGET længe.

Husker du Pokémon GO? Nu kommer funktionen alle fans har ventet på

Spillet, der var på alles læber sidste sommer, kommer nu snart med en af de mest efterspurgte funktioner blandt fans. Det er selvfølgelig mobilspillet Pokémon GO, vi taler om, og nu bliver det altså muligt for spillere at bytte sine Pokémoner med andre spillere.

Det skriver mobilsiden.dk

Niantic, der står bag spillet, har afsløret, at de inden længe vil bringe en bytte-funktion til Pokémon GO. Samtidig er de dog ekstremt påpasselige i forhold til, hvordan funktionen kommer til at fungere, og det bliver ikke bare noget, der kommer til at kunne ske online.

Til sitet Polygon fortæller Niantics Senior Product Manager, Tasuo Nomura, at det i stedet vil være noget, du kan benytte dig af, hvis du befinder dig tæt på den anden spiller.

- Det bliver ikke over internettet. Du vil ikke få mulighed for at bytte dine Pokémoner med nogen, der er 100 km væk fra dig. Personen er nødt til at være i nærheden, siger han.

Udviklerne bag spillet har da også fra dag ét udmeldt, at Pokémon GO skulle ses som et social og aktivt spil, der skulle få børn og unge til at lette sig fra sofaen, så de kunne få brændt nogle kalorier af.

- Vi er er stadig i gang med at komme op med en løsning til at kunne bytte, der giver mening og ikke dræber spillet. Hvis vi fejler det her, kan vi meget vel dræbe spillet, fortæller Nomura yderligere til Polygon.

Så forhåbentligt - inden alt for længe - kommer du til at kunne udskifte en af dine 15 Charmanders med en Ditto.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce