Magasinet M!

Hvad hed hr. Lamborghini til fornavn?

Silvio? Enzo? Ferrucio? Kender du svaret? Så er du klar til at quizze med Danmarks sjoveste bil-app, Bilnørd. Helt gratis!

Bilnørd er Danmarks sjoveste quiz for bilentusiaster. Og så er det gratis. Her kan du udfordre dig selv, dine venner eller andre bilinteresserede på viden om biler og bilrelaterede emner, og vi garanterer, at du bliver klogere med quizzen. Med alle svar følger nemlig en forklaring, en anekdote eller en lille historie, du kan fortælle videre til venner eller familie. 

Bilnørd er en uforpligtende, sjov og underholdende måde at blive klogere på biler på - og så kan du oven i købet vinde en rejse til det afsluttende Formel 1-løb i Abu Dhabi. Det kan læse meget mere om på www.bilmagasinet.dk/bilnordkonkurrence.
ANNONCE
Hvad hed hr. Lamborghini til fornavn?


Dowload Bilnørd i Appstore lige her.


Eller i Google Play her.Bilnørd er lavet i samarbejde med det digitale bureau Dis-Play, der står for teknikken, og Bil Magasinet, som står for indholdet. Har du kommentarer, forslag eller idéer til quizzen, så kontakt Bil Magasinet på bilmagasinet@benjamin.dk eller på tlf. 5374 5512.

ANNONCE
Hvad hed hr. Lamborghini til fornavn?
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt