Magasinet M!

Hvorfor ikke piller med to funktioner?

God og sikker sexHvorfor ikke piller med to funktioner?
De fleste af os kender det, vi er sammen med en sød pige, under dynen eller måske i køkkenet. Forspillet har været i gang længe, det kommer an på hvor travlt man har, og så kommer vi dertil, hvor vi hurtigt eller måske lidt følsomt tager trussen/G-strengen af hende.

Her kommer et spørgsmål jeg selv bruger 'er du på piller'. Det spørgsmål er bare surt at komme med hver eneste gang man ligger i denne situation. Jeg tør jo ikke bare at stikke 'svinet' op i hende, for jeg gider sgu ikke skulle betale til en unge. Jeg gider slet ikke blive smittet med en sexsydom, hvis hun nu har sådan en af slagsen.

Hvis pigebarnet svarer ja, sker det jo man tager chancen og håber på at hun ikke er fuld af sygdomme. I kådheden ligger man dog alligevel og er lidt nervøs for, om hun nu har klamydia eller det der er værre. Hvis svaret er nej er vi nødt til at beklæde 'svinet' med regntøj, og det er noget pis fordi vi ved alle sammen at sex med kondom ikke er det bedste i verden. Det er ikke godt for os eller godt for tøsen.

Jeg har tænkt lidt på det 'Hvorfor er det man ikke bare laver en pille (til piger) med to funktioner?' Den nuværende funktion som p-pille og den nye som en beskyttelse mod sex sygdomme. Det ville bare blive verdens bedste opfindelse.

3-i-1. Sikkerhed, nydelse og tryghed.

Er der nogen opfindere i blandt os?
ANNONCE
Del

Seneste nyt