Magasinet M!

John Wick prequel er nu fastlagt som film-trilogi

Nu skal historien om snigmorderhotellet The Continental udforskes

John Wicks succes er ikke en man sådan lige skal afsætte - et populært franchise skal malkes, men når man gør det, kan man lige så godt gøre det ordentligt...

Derfor har Lionsgate nu droppet deres tidligere planer om at skabe en tv-serie omkring hotellet The Continental, og i stedet løftet idéen op til en filmtrilogi. 

Instruktøren der skal få det til at ske er Albert Hughes (The Book of Eli), der skal instruere Wick-spinoff-filmene, eller i hvert fald første og tredje film - for den mellemste film skal have en anden instruktør, det fortæller Hughes i et interview med The Hollywood Reporter.

Prequel-filmene skal afvikles som et event, hvor filmene får premiere tre dage i træk. Hver film har efter sigende fået tilkendt et produktionsbudget på 20 millioner dollars, så der burde være potentiale til et nogenlunde festfyrværkeri.

De tre film i The Continental-trilogien kommer til at foregå 40 år før John Wick-filmene, i New York, hvor hovedpersonen bliver Ian McShanes karakter Winston, der kæmper med det at være ejer, af et af de mest notoriske hellesteder, for de profesionelle kriminelle typer. 

De kommende film produceres til den amerikanske streamingtjeneste Starz, hvilket betyder at de kommende film formentlig lander på Viaplay herhjemme. 
I mellemtiden er John Wick 4 planlagt til biografpremiere i maj 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce