Magasinet M!

Køb af Kondomer

Tabu, tabu og tabu, fås i flere varianter farver og former.Køb af Kondomer
De fleste over 12 år har prøvet at stå på apoteket og krumme tæer, samt bevæge sig hvileløst rundt i en radius af 1-2 meter fra kondomstativet, for at gribe den udsete pakke kondomer sekundet før ens nummer kører ind på lystavlen. Derefter for at komme op til disken hvor man møder skrankepaven der bebrejdende kigger på dig som om du begår en kriminel handling, men hey, man kan jo ikke gøre for at vedkommende ikke får noget.

Well, de tider er forbi. I takt med al den nymodens teknologi og andre moderne tiltag er flere og flere netbutikker begyndt at sælge kondomer online, og tilmed med direkte levering til din dør. I visse tilfælde endda uden leveringsomkostninger!

Nedenfor ses en lille hurtig liste over nogle af de steder, hvor det er muligt at erhverve sig den lille regnfrakke med de mange navne, smagsvarianter, størrelser, former og farver.

Condom company
Virker udmiddelbart som den mest organiserede onlinebutik og tilbyder som en af de enste gratis levering. Der er 1-2 dages leveringstid og er du storforbruger er det på sigt muligt at presse prisen med op til 30% ved hjælp af et rabatkode system. Mærkerne der sælges er velkendte. Prisen, av mit anus!

e-kondomer.dk
En mindre men samtidig mere overskuelig side, virker mindre organiseret men fører samtidig udelukkende kendte og førende kondommærker, såsom RFSU og Durex. Her tilbydes der 10% rabat på alle køb over 160 kroner, men der er leveringsomkostninger på 15 kroner. Generelt er priserne rimelige.

billigekondomer.dk
Hvad kan jeg sige som jeg ikke tidligere har skrevet, men navnet på siden taler vel egentlig for sig selv, så ikke for at gentage mig selv, men nu er der VIRKELIG ingen undskyldning!
ANNONCE
Køb af Kondomer
Lidt historie...
Er du typen der skal vide hvilke fakta der ligger bag enhver del af, øhh alt, så er der her et par linier om kondomets historiske tilblivelse.

Der var engang... hvorfor gøre det gjorte arbejde, her er et link til historien!
Del

Seneste nyt