Magasinet M!

Kom i form uden tøj på: Her er nøgen-træning det nye

Forestil dig, at yoga-timerne foregik uden en trevl på kroppen. Så ville det pludselig være meget mere interessant at tage til, ikke? Nu har du chancen for at komme i form - helt og aldeles nøgen.

Der findes nøgen-restauranter, nøgenløb og nu også nøgen-træning. Det er englænderen, den tidligere rekrutterings-konsulent Helen Smith, der står bag det, der nok må betegnes som de første træningssessioner, hvor deltagerne ikke har en trevl på kroppen.

I første omgang finder træningstimerne sted i Southampton i det sydlige England den tredje lørdag i hver måned, hvor folk kan være med til at svinge - og se andre svinge - kalorius og bryster frem og tilbage, mens kroppen bliver svedig, som var det noget helt andet, de lavede.

Og det er et træningsprogram, alle kan være med på, hvilket kunne ses på aldersfordelingen ved første træning tilbage i januar. Her var den yngste 33, og den ældste 70.

ANNONCE
YouTube Screendump / Barcomedia TV - Kom i form uden tøj på: Her er nøgen-træning det nye YouTube Screendump / Barcomedia TV

Helen, der også er medlem af British Naturism, mener, at når du træner uden tøj på, gør det, at alle deltagere kan følge med i alle de øvelser, hun viser.

- Den største fordel ved at træne nøgen er, at du virkelig kan se, hvad træningsinstruktøren gør i øvelserne. Laver du eksempelvis 'planken', men har meget "poset" træningstøj på, er det meget svært at se, om du gør det rigtigt, siger Helen Smith og tilføjer:

- Og så behøver du heller ikke at vaske svedigt træningstøj efter timen, ligesom det er en god måde at hylde kroppen på.

Idéen til den "rene" træningsform fik hun, efter at en person på et forum havde spurgt hende, om det var en service, hun tilbød.

- Så tjekkede jeg det ud og fandt ud af, at det ikke fandtes andre steder. Jeg tror, jeg er den første, der tilbyder sådan en form for træning, siger hun.

Før du kan deltage, skal du sende en e-mail til Helen for at registrere sig, ligesom du skal vise ID i starten af sessionen. Helen forklarer desuden, at intet upassende finder sted i løbet af træningen.

- I så fald vil den person blive bedt om at forlade salen, siger Helen Smith.

Det er dog også muligt for folk at bære sports-BH eller træningsbukser under træningen, hvis det gør dem mere tilpasse.

ANNONCE
YouTube Screendump / Barcomedia TV - Kom i form uden tøj på: Her er nøgen-træning det nye YouTube Screendump / Barcomedia TV

Andre nøgen-sessioner vil også finde sted i London og rundt omkring i Sydøstengland. Og er du i området, kan du holde dig opdateret på Nude-ercices Facebookside.

Del

Seneste nyt

ANNONCE