Magasinet M!

Kortet til Red Dead Redemption 2 er blevet lækket - og vi glæder os som små børn

Vi skal østpå!

Red Dead Redemption fra 2010 er allerede blevet en milepæl i spilhistorien - eller i hvert fald i Rockstar Games-regi. Spillet, hvor du styrer den tidligere kriminelle og lovløse John Marston i start 1900-tallets vilde vesten, fik alle spillanmeldere til at falde i svime, da det i sin tid udkom. En ting, der forhåbentligt kommer til at ske igen, når efterfølgeren formentlig rammer butikkerne til efteråret næste år. Nu har fans af spillet så fået lidt at varme sig på, efter at kortet fra det kommende spil, der kommer til at hedde Legends Of The West, er blevet lækket.

Kortet blev uploadet på sitet NeoGaf af en person, der hævdede at have modtaget det fra en kilde, før det hurtigt blev taget ned fra nettet igen. Men som alt andet på internettet figurerer det selvfølgelig overalt nu, selvom flere har stillet spørgsmål ved dets validitet. Men nu har en kilde tæt på spiludviklerne bekræftet, at kortet er "the real deal".

Det skriver sitet Techradar.

ANNONCE
NeoGaf - Kortet til Red Dead Redemption 2 er blevet lækket - og vi glæder os som små børn NeoGaf

Hvis du zoomer ind og nærstuderer kortet (klik her), vil du få øje på Great Plains-området og Blackwater City, som også var at finde i det første spil, hvilket indikerer, at spillet for det meste kommer til at foregå øst for det første. Yderligere vil du se en interessant forbindelse til Mafia III, som udkommer gennem spiludgiveren Take-Two Interactive senere på året. Byen New Bordeaux er nemlig i bunden til højre på kortet, hvilket er samme by, som Mafia III kommer til at foregå i. Tilfældigt? Næppe!

Til sidst er det værd at tilføje mængden af vand på kortet, hvilket giver grobund for at tro, at du formentlig kommer til at svømme eller sejle meget mere end i Red Dead Redemption.

Spillet ventes at blive offentliggjort på den kommende spilmesse E3, der finder sted i Los Angeles fra 14.-16. juni.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE