M!

Kvinde smidt af fly: Hendes kavalergang var for voldsom

Helt i orden eller helt hen i vejret? Se den "voldsomme" kavalergang her.

Kan en kavalergang blive for voldsom? Det er der nok ikke mange, der mener, men for et amerikansk flyselskab så kan det sagtens blive alt for meget. 

Den 21-årige Brenda havde for nylig booket billet hos flyselskabet Spirit, da hun skulle flyve indenrigs fra New Orleans til Fort Lauderdale.    

Men så langt kom Brenda ikke. Inden hun kom om bord på flyet, blev hun hevet til side af flypersonalet, der mente, at hun var højrøstet og påvirket af alkohol, skriver Insideedition.com.

Det mente Brenda dog ikke, og da de ikke kunne bevise det, begyndte personalet i stedet at påpege, at Brenda ikke havde nok tøj på til at få lov til at komme om bord på flyveren. 

Youtube - Kvinde smidt af fly: Hendes kavalergang var for voldsom Youtube

- De spurgte, om jeg var fuld, og jeg svarede, at jeg havde det fint. Derefter spurgte de, om jeg ikke kunne dække mig til, da de mente, at jeg var for udfordrende klædt, fortæller Brenda til Insideedition.com.

Herefter dækkede Brenda sig til, men det hjalp ikke. Hun blev alligevel smidt af flyet. 

Spirit Airlines mener dog ikke, at det har noget som helst at gøre med Brendas kavalergang, at hun røg af flyet. 

- Kvindens kavalergang havde intet at gøre med, hvorfor hun blev smidt af flyet. Hun blev smidt af flyet, fordi hun var påvirket, og andre passagerer klagede over hende, fortæller selskabet i en meddelelse. 

Vi ved ikke, hvem vi tror på, men hvordan kan nogen brokke sig over sådan en flot udskæring?

Del