Magasinet M!

Kvinder som kan tæve livet ud af dig

Skat, jeg er ked af jeg kom for sent hjem.... BLAAAAM - pludselig finder du dig selv, på den anden side af den lukkede dør!

De fleste kvinder kan vinde et skænderi. Enten ved at begynde at græde, eller ved at nægte dig sex! - Kvinderne herunder kan foruden de to ting også tæve livet ud af dig!
Kvinder som kan tæve livet ud af dig

Eve Torres | Jiu-Jitsu

Født i 1984, startede sin karriere som model og danser og er i dag Wrestler i WWF-Diva. Alle ved dog Wrestling er fake, og det er da også hendes Jiu-Jitsu som kommer til at tage livet af dig!

Ikke nok med hun ser forbandet godt ud, så kan hun også kvæle dig med sine ben... og ja det er en dårlig ting, hvis ikke hun slipper igen!
ANNONCE
Kvinder som kan tæve livet ud af dig

Brenda Song | Taekwondo

Hun var med i The Social Network, har været på Disney Channel og i en Disneyfilm som hed Wendy Wu - Homecoming Warrior. Og her fik hun lov til at give den gas med at tæve løs med sit sorte bælte i Taekwondo!
Kvinder som kan tæve livet ud af dig

Lucy Liu | Kali-Eskrima-Silat


Du kender hende fra flere film herunder Kill Bill, men især klippet herunder demonstrerer, at hun, i sin fritid, er ekspert i Kali-Eskrima-Silat. Det er såmænd bare en indonesisk, kampsport hvor man bruger knive og stave...
ANNONCE
Kvinder som kan tæve livet ud af dig

Laetitia Casta | Judo


Hun er fransk, model. Mums en model der taler fransk, som for et par år siden kunne ses i Victoria Secrets reklamer, i magasiner som Connery.dk, Maxim, Rolling Stone og Sports Illistrated og Rihannas video "Te Amo"...

Men nevertheless, så kan hun smadre dig på stedet. Hun har brunt bælte i Judo!
ANNONCE
Kender du flere? Så tøv ikke med at dropp en kommentar eller et videoklip herunder!
Del

Seneste nyt