Magasinet M!

Line Bryde

Hun er 23 år gammel, kan stalkes i København og arbejder som massør...

Hun er mest til Hotpants, men vi lykkedes at få hende klemt i en g-streng! - Line Bryde Hun er mest til Hotpants, men vi lykkedes at få hende klemt i en g-streng!

Her er hun så månedens Connerybabe september 2010! - Hæng lige med i teksten, før du rammer i galleriet... 

Line er der nogen speciel grund til, at du lige vælger mekaniker retningen, det er ikke typisk pige fag, er du lidt af en TomCat?

Ja det er jeg vel. Jeg er opvokset hos min far, der er uddannet mekaniker og havde sit eget firma i vores garage. Jeg hjalp ham altid derude, med at skrue lidt på bilerne...

Nu har du tidligere fortalt mig, at du er single. Tror du det kan have noget at gøre med, at vi mænd kan blive bange for dig, når du er så god til mekanikken?

Nej overhovedet ikke, tværtimod.. jeg har ikke haft problemer med fyre som sådan, har lige afsluttet et rimlig langt forhold, så jeg nyder at være single. 

ANNONCE
Hvem der bare var den stol, udtalte praktikanten prompte på redaktionen  - Line Bryde Hvem der bare var den stol, udtalte praktikanten prompte på redaktionen
Okay - hvor kan man finde dig, hvis man skal stalke dig i byen i København, nu hvor du er single?

Uha der er et par steder. Skal du være sikker på, at finde mig, er jeg somregel på Lauritz betjent, eller Kulør Bar.

Hvis man vågner ved siden af dig, er du så ligeså lækker, som på den serie, som vi har skudt til Connery.dk?

Tjaa det kommer sgu an på, hvad der er sket i løbet af natten eller hvor længe jeg har sovet!... griner Line...
ANNONCE
Hvis man forestiller sig dette billede uden sko, bliver det sært... uden g-streng, så er det en anden snak! - Line Bryde Hvis man forestiller sig dette billede uden sko, bliver det sært... uden g-streng, så er det en anden snak!
Fortæl mig om den bedste score-replik, du nogensinde har hørt?

Uha jeg synes det er svært. Jeg bider ikke rigtig mærke i score-repliker, de virker ikke rigtig på mig. Den eneste jeg kan huske er: "Jeg har kigget på dig hele aftenen og ville gerne kysse dig, men turde ikke fordi du er så smuk.." lidt cheesy, men jeg huskede den da - smiler Line.

Virkede den så?

Ja det gjorde den vel... Line griner! Han sagde jeg ikke turde kysse ham, og så blev jeg jo nød til det!

Hvad er det underligste sted du har haft sex?

Det må være på vej i byen, imens han kørte bilen!

Ja det lyder sgu specielt, er det noget du kan anbefale?

Ja det kan jeg helt sikkert.. det gir et kick, fordi det er lidt farligt, men også dét, at man kan blive set hele tiden..

Så du er sådan lidt til sådan nogen, dare you or not ting med reference til, om du turde kysse ham fyren med scorereplikken?

Ja det er jeg! Jeg elsker at leve livet farligt!

Porsche eller Lamborghini?

Lamborghini.. helst diablo.. den har altid været min favorit

Det bedste ved din krop er?

Min mave!
ANNONCE
Line Bryde
Så hvis man skal score dig, skal man give en kompliment til din mave, give dig en udfordring du ikke kan afslå, være interesseret i biler og ikke være bange for at leve livet farligt?

Ja det lyder meget rigtigt, jeg ville i hvert fald være interesseret!

Allright, jeg synes sgu egentlig du har en flot mave, igår var jeg nær blevet kørt ned af en lastbil, da jeg brød loven og gik over for rødt! Men det jeg tænker mest på er, hvad synes du om den nye Sesto Elemento?


He he, gnækker Line og interviewet slutter brat trods den gode stemning, jeg synes jeg har formået at bygge op...

Jeg ved ikke, om der implicit i "he he" ligger, at Line ikke synes, at man lever livet farligt, ved at gå over for rødt? Måske har hun gennemskuet, at jeg glemte udfordringen? Måske aner hun bare ikke, hvad den nye Sesto Elemento er... 

Man lærer jo hele tiden, men denne gang må undertegnede gå slukøret hjem, uden det boost i selvtilliden en, "du er da ikke et dårligt bud, selvom du er ved at komme op i alderen" kommentar ville have givet!

And now, to the pictures!
ANNONCE
Læserservice
Lines profil på Connery.dk 

Foto:
Christian Grüner

Makeup: Kristina Bengtson

Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!
Del

Seneste nyt