Magasinet M!

Lingeri

Lingeri er og bliver sexet, hvis det vel og mærket sidder på piger!

Der findes ikke noget bedre end lækre babes i sexet lingeri. Måske lige lækre babes helt uden tøj. Måske lige lækre babes, helt uden tøj på, i ens seng! Måske lige... Og så alligevel, det er nu også pænt med blonder og stropper.
ANNONCE
Lingeri
Undertøjet har altid været under konstant udvikling, for at gøre det lettere, mere behageligt og sidst men ikke mindst mere sexet. Mere sexet kan det snart ikke blive, hvis man kigger i det vedhæftede galleri.

Her er der i hvert fald nogle designere, der har været i et godt lune.

Der er mange sider at finde på nettet, hvor det er muligt at købe lingeri. De bedste for os drengerøve er nok de sider, der har været så flinke at spendere lidt ekstra penge på at stoppe pæne og storbarmede modeller i deres undertøj. Dermed er det også lidt sjovere for os smugkiggere, der bare dropper forbi for at savle.

Hvis du mangler lidt sexet lingeri til kæresten derhjemme, enten til at krydre sexlivet med eller bare som en gave, er det værd at surfe forbi en side som lingerishop.dk. Der er alt at finde fra højhælede til corsager og kostumer, samt en lille ophidsende trudse til den lille for neden.

Det kunne eventuelt være en god julegaveide, nu den søde juletid nærmer sig, så får du måske også selv lidt ud af det.

Hvis ikke du kan finde noget der passer til fruen her, kan du prøve at søge under Lingeri på Google.dk så kommer der godt 28.000 hits og med garanti et du kan bruge.

Und dig selv et øjeblik og kig i artiklens galleri. Her kan du virkelig se, hvordan undertøj bør og skal sidde. Men lad for din egen skyld være med, at sammenligne modellerne med viven derhjemme. Du kunne blive skuffet...
ANNONCE
Del

Seneste nyt