Magasinet M!

Link fra hjemmeside florerer på nettet - og det vil crashe din iPhone

Hvis du trykker på linket fra denne hjemmeside, crasher din iPhone. Se hvordan du bruger det til at pranke dine venner her.

Link fra hjemmeside florerer på nettet - og det vil crashe din iPhone

For tiden trender en ny online prank, hvor folk videresender et link fra hjemmesiden crashsafari.com, som, hvis det åbnes, forårsager, at din iPhone genstarter. Dette er en genial mulighed for dig til at pranke dine venner! 

Sådan virker det

Linket henviser til siden crashsafari.com, som indeholder en kode, der er så lang, at hvis du åbner den i browseren på din iPhone eller iPad, så vil de ikke kunne rumme alle datane, og det ender med, at de simeplthen bliver overload'ede og genstarter af sig selv.

Åbner du linket på en Mac, vil computeren ikke genstarte automatisk, men Safari vil, ligesom hjemmesiden antyder, crashe. Det vil endda også påvirke folk, der bruger Chrome på enten PC eller på Android. De vil ikke genstarte med det samme, men vil blive så langsomme, at du til sidst blive nødsaget til at genstarte den for at få gang i den igen.  

Sådan bruger du crash-linket på dine venner

1) Du skal blot sende linket til dine iPhone-venner og få dem til at trykke på det, og så vil den genstarte automatisk umiddelbart efter. 

2) Hvis du vil gøre det ekstra svært (da det lugter lidt, når du sender et link, der hedder 'crash Safari') bør du gå ind på Bit.ly og ændre URL'en til en bit.ly-URL. Den kommer så til at se sådan ud: bit.ly/1PiagAf

3) Tilføj en lækker tekst som: "Roskilde Festival offentliggør den endelige plakat": (Link). Så hopper dine venner i med begge ben.

Det skal siges, at det er ganske ufarligt, og der sker ikke noget med telefonen - vi har prøvet.

Se hvordan linket virker her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce