Magasinet M!

Look-alikes: Hollywood reinkarneret

Vidste du, at Nicolas Cage, Keanu Reeves og mange andre kendisser i virkeligheden er vampyrer? Hvordan forklarer du ellers disse gamle portrætter?

Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Nicolas Cager er i virkeligheden en ... vampyr?

Se, det var vi ikke klar over. Rygtet om, at mr. hårparyk aka Nicolas Cage i virkeligheden skulle være en vampyr tog for alvor fart, da et gammel billede, der angiveligt forstiller Cage, begyndte at florere på internettet. I februar 2012 afkræftede han selv rygterne på David Letterman. Ja, vampyren er vel ikke interesseret i, at hele verden skal kende hans hemmelighed.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Bruce Willis er i virkeligeheden en gammel general

Vidste du godt, at Bruce Willis i virkeligheden er født Douglas MacArthur tilbage i 1880? Det vidste vi heller ikke. Faktisk var han femstjernet general - og kun én af syv generaler, der har fået tildelt denne grad. Han var kendt for sine brillante strategiske og taktiske evner, hvilket måske forklarer, hvordan han gang på gang, kan gøre det af med terroristerne i Die Hard-filmene.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  John Travolta takker scientology for sin genfødsel

Stop the press. Stop alle bøsserygterne, der forfølger John Travolta. Det her er meget større.

John Travolta er scientolog. Og scientologer tror som bekendt på reinkarnation, hvilket kan forklarer det 150 år gamle billede til venstre. Så når du kradser af, bliver du født på ny - direkte ind i Scientology. Igen.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Udødelige Keanu Reeves

Har du også undret dig over, hvordan Keanu Reeves kan holde sig så forbandet ung? Hemmeligheden er skam den, at han i virkeligheden slet ikke hedder Keanu Reeves, men i virkeligheden er en fransk maler ved navn Louis-Maurice Boutet De Monvel. Monvel (eller Keanu Reeves, om du vil) blev født i 1851 og fylder altså 162 år i år. Se, dét er en ,mand, der holder sig godt.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
Alec Baldwin og Millard Fillmore

Skuespilleren, der er mest kendt for sin rolle i tv-serien 30 Rock og for at kalde sin datter for et svin, har oplevet mere end de fleste. Således kan han prale af at have været USAs 13. præsident i årene 1850 - 1853 under sit andet alias Millard Fillmore. 

Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Sylvester Stallone i Det Sixtinske Kapel

Hvad laver Sly afbilledet på et berømt maleri af den italienske maler Raphael i Det Sixtinske Kapel i Rom? Vi ved det faktisk ikke, men faktum er, at Sly har fået sig sneget med på et maleri af Pave Gregor d. 9. Et maleri, der er malet et sted mellem år 1500 og 1520. Mystikken breder sig.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
Jimmy Hendrix laver musik i skikkelse af André 3000

Jimi Hendrix blev medlem af klub 27, da han ligesom mange andre rocklegender før og efter ham døde i en alder af kun 27 år. Nogle mener, at disse musikere indgik en pagt med djævlen for at få succes med deres musik, hvorimod, djævlen som betaling indkasserede deres sjæl, når de ramte de 27 år. Gad vide, om der var en klausul i den kontrakt, der gav dem lov til til at genopstå?

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Patrick Dempsey, den gamle gris...

Pigerne vil tænke: "Aaaawwwww, det er ham den lækre fra Greys Hvide Verden". Fyrene tænker: "Det er ham den gamle gris fra Transformers 3". Men vi var vist ikke klar over, hvor gammel han i virkeligheden er. Billedet til venstre afslører, at Dempsey nok er tættere på de 150 end de 50.

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
  Shia LaBeouf og en ung Einstein

Vi skal ikke dømme folk, men umiddelbart har vi ikke et indtryk af Shia LaBeouf som den skarpeste kniv i skuffen. Dette er bedømt ud fra hans evne til at komme op at slås og blive fanget på YouTube-videoer, samt hans valg af filmroller, der indebærer kæmperobotter og endnu større eksplosioner. Men så opdager vi, at LaBeouf og Albert Einstein er én og samme person. Hvem havde troet det?

ANNONCE
Look-alikes: Hollywood reinkarneret
Psykopaten Anders Breivik og Ole Høiland

Der er bestemt intet Hollywood over Breivik, men vi har alligevel valgt at tage massemorderen og højrenationalisten Anders Breivik med, da det viser sig, at han har en kriminel fortid, der strækker sig helt tilbage til 1800-tallet i skikkelse af den berømte norske kriminel Ole Høiland.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE