Magasinet M!

Mand skal besøge svigerforældrene for første gang og opdager, at han har bollet kærestens mor

Det er saftsuseme uheldigt!Der findes mange uheldige historier om, hvordan det første møde med sin kærestes svigermor ender.

Men den her fra en Reddit-bruger tager alligevel kegler!

Den 21-årige fyr på Reddit har fortalt, at hans første besøg hos svigerforældrene var en lidt underlig affære.

Ikke så meget, at det var akavet på den klassiske tavshedsfacon - mere akavet fordi, at han finder ud af, at 'svigermor' er en, han har dyrket sex med før.

Say what!

"For et par måneder siden var jeg på en rockbar med et liveband, hvor vi drak i en stor gruppe af venner fra arbejde. Mit blik fangede en blondine, som blev ved med at kigge på mig og vi small-talkede lidt. Vi udvekslede numre og jeg gik tilbage til mine venner."

So far so good.

"Et par uger senere møder jeg hende igen, vi får et par drinks og vi ender med at gå i seng sammen. Selvom jeg godt kunne se, at hun var en del ældre end mig, gjorde det mig ikke noget."

Du skulle bare vide..

"Et par uger senere møder jeg min 19-årige kæreste på Tinder, som jeg så over nogle måneder. Hun inviterede mig hjem til sig selv - og ja, hun bor hjemme - og der begynder det så småt at gå op for mig, at jeg har været her før?"

Akavet!

"Hun synes, at mit ansigtsudtryk var lidt specielt, da hun pegede på døren, som jeg huskede fra mit onenightstand. Jeg valgte at fortælle hende det med det samme. Hun var virkelig chokeret - og da jeg 'gættede' hendes moders navn, så gik det op for hende, at det ikke var en joke."

Holy moly.

"Vi ses selvfølgelig ikke mere, men jeg var ret vild med hende - så det er fucking nederen."

Han nævner ikke noget med, hvordan forældrenes ægteskab ser ud i dag - men måske han er lidt mere forsigtig fremadrettet!

ANNONCE
Mand skal besøge svigerforældrene for første gang og opdager, at han har bollet kærestens mor
Del

Seneste nyt