Magasinet M!

Mark O. Madsen har scoret kontrakt med UFC

Så skete det vi alle har ventet på!

Tidligere på året mødtes Mark O. Madsen og Patrick Nielsen i ringen i København- Det blev en hurtig kamp, og man var ikke i tvivl om, at Mark sigtede efter UFC. Nu er det en realitet for den danske Mark. Han får sin UFC-debut i Royal Arena i København lørdag den 28. september.

Siden Mark O. Madsen indledte sit MMA-eventyr i foråret 2018, har målet været UFC. Nu er den 34-årige Mark signet til fire UFC-kampe, og den første skal kæmpes i København, når Royal Arena huser det imødesete UFC-stævne lørdag d. 28. september. Mark har blot haft otte professionelle MMA-kampe, og nu er han landet i verdens stærkeste MMA-liga.

I sidste uge ankom han til Las Vegas, der huser UFCs hovedkontor, og allerede dagen efter kom opkaldet fra Mark O. Madsens nye manager og repræsentant, Ali Abdelaziz.

”Det er helt vanvittigt. Jeg tog til Vegas på en One Way Ticket for at jagte en kontrakt, og nu er den allerede på plads. Jeg havde kun fået fem timers søvn, da Ali ringede og sagde: ’we have a deal. Jeg er sindssygt stolt over denne her aftale. Det er den bedste kontrakt, en dansker nogensinde er kommet ind på i UFC, og jeg glæder mig helt vildt til at kæmpe i Royal Arena,” siger Mark O. Madsen.

Nu venter der en intens træningslejr i Las Vegas, hvor headcoach Martin Kampmann også er at finde. Mark O. Madsens seneste kamp mod Patrick Nielsen blev kæmpet med en vægtgrænse på 75,5 kg, men denne gang skal han helt ned i 70 kg.

Til det siger Mark O. Madsen: 

”Jeg har travlt, for jeg skal langt ned i vægt. Det er første gang, jeg skal helt ned i 70 kg, så nu skal den have fuld gas”

Et kæmpe stort tillykke til en sej dansker, som vi glæder os til at se i Royal Arena den 28. september!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt