Magasinet M!

Mette er Ugens Instababe: - Jeg bustede min veninde i at knalde i en trailer - og så blev det akavet

Sig hej til Mette. Hun blev student i sommer, elsker far-jokes, og så har hun takket nej tak til noget af et tilbud i byen. Læs med lige her!

Mette er Ugens Instababe: - Jeg bustede min veninde i at knalde i en trailer - og så blev det akavet

Keep your face to the sunshine, and you cannot see a shadow ???? ~ Helen Keller

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 13. Dec 2015 kl. 8:52 PST

Navn: Mette Ulkjær Kandborg

Alder: 20 år

Instagram-profil: metteulkjaer 

Beskæftigelse: Studerer multimediedesigner på International Business Academy i Kolding

Bopæl: Vejle

Status: Single

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Mette, så klik her

Summer vibes ???? #VØoverstået #aldrigmerevø #gym #shredded #happy #sunsoutbunsout #loveit #muscle #squatforthebutt #eatclean #cardio #snart3.G #hungry #summertime

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 26. Maj 2016 kl. 7:26 PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jeg er meget beæret over det, da det på en måde giver en et lille selvtillidsboost. Så det er jeg bestemt glad for, og jeg synes, det er spændende.

Nyt tøj, hovsa sovsa ????? #happy #motivation #fit #fitness #gymlife #gym #trainhard #eatclean #lovinglifetothefullest #dullermedmuller #newdress #sun #vacay #dedication #strength #ripped #muscle #shredded #squat #bigbench #cardio #sweat

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 18. Jul 2016 kl. 6:01 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til dagligt?

Ved siden af mit studie som multimediedesigner har jeg to forskellige jobs, og derudover træner jeg (dog holder jeg en pause lige pt., da jeg lige er blevet opereret).

Legday done?? ?

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 30. Dec 2015 kl. 10:24 PST

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med 3 ord?

Spontan, humoristisk og sød

Baby it's christmas time again ???? #teamkøge #christmastime #merryxmasbaby #diet #fit #bikinifitness #fitness #gymlife #gym #trainhard #eatclean #grow #dullermedmuller #loveit #hungry #focus #dedication #strength #muscle #shredded #squat #cardio #sweat #lifestyle

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 1. Dec 2016 kl. 9:18 PST

ANNONCE

Kan du fortælle os én ting om dig selv, som man ikke lige forventer? 

Udadtil virker jeg som en "pæn" pige, men jeg snakker som en havnearbejder (groft og flabet sprogbrug), hvilket mange af og til kommenterer, haha. De fleste får et chok, når jeg åbner munden.

Fik lavet denne skønhed i går hos @ironinktattoo af @jack_ede. Super flot arbejde ?????

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 4. Feb 2016 kl. 5:44 PST

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Man skal være sig selv, hvile i sig selv og ikke prøve at fremstå som en, man ikke er. Ellers skal man bare være sød. Et kæmpe plus er at have en plat humor (jeg elsker især "far-jokes"), hvilket viser, at man kan tage lidt pis på sig selv og andre. 

Bitch you're basic ???? #motivation #diet #fit #fitness #gymlife #gym #teamkøge #trainhard #eatclean #bikinifitness #grow #dullermedmuller #loveit #hungry #focus #dedication #strength #muscle #shredded #squat #cardio #sweat #lifestyle

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 16. Jan 2017 kl. 2:10 PST

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Min numse. Jeg har fra naturens side en ret stor numse, som jeg er meget glad for, haha. Dog er det svært at finde bukser, der passer.

Glade tider, wup bitch // #stivt #happydays #vivarklarforhelvede #påpåpå #campusvejle #hornslethbarvejle #pouritupbitch #lovely #drinkdrankdrunk #nonneklubbenallin #detgårneee @oliviaklinnebjerg

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 15. Jun 2017 kl. 10:45 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være? 

Ærligt talt så hader jeg dates. Jeg er mere til et "casual meeting" derhjemme, hvor man bare snakker. Det er optimalt i min bog. 

Don't blame the sass ??????? #motivation #diet #fit #fitness #gymlife #gym #teamkøge #trainhard #eatclean #bikinifitness #grow #dullermedmuller #loveit #hungry #focus #dedication #strength #muscle #shredded #squat #cardio #sweat #lifestyle

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 19. Dec 2016 kl. 1:55 PST

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen? 

Jeg arbejdede førhen på Hornsleth Bar som værtinde, hvor vi gik klædt i noget lidt udfordrende tøj, som kan sende lidt forkerte signaler. Det synes nogen i hvert fald. En aften, hvor jeg havde vagt, var der en gruppe fyre i byen. En af fyrene fra gruppen flirtede med mig hele natten, hvilket jeg valgte at ignorere. Lige inden vi skulle lukke, konfronterede han mig så og sagde, at han havde tjekket mig ud hele natten osv. Derefter spurgte han, om jeg ikke ville med ham hjem, siden jeg havde fri, fordi hans kæreste ikke gad at sove ved ham, og han manglede en at "være sammen med". Så derfor mente han, at jeg skulle med hjem istedet for hans kæreste. Det takkede jeg dog pænt nej tak til. 

Ren afslapnings dag i dag, derudover over også cheatday. Glæder mig til lækker mad senere????? #motivation #diet #fit #fitness #gymlife #gym #trainhard #cheatday #lovelyday #hyggetid #relaxing #eatclean #grow #dullermedmuller #loveit #hungry #focus #dedication #strength #muscle #shredded #squat #cardio #sweat #lifestyle

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 27. Aug 2016 kl. 3:10 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At man ikke scorer ved at starte en samtale med corny åbningsreplikker. Jo, man får et godt grin, men heller ikke mere end det. Og det gælder på alle sociale medier.

??? #motivation #hornslethbarvejle #hornsleth #diet #fit #fitness #gymlife #gym #trainhard #eatclean #bikinifitness #grow #dullermedmuller #loveit #hungry #focus #værtinde #dedication #strength #muscle #shredded #squat #cardio #sweat #lifestyle

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 13. Mar 2017 kl. 12:21 PDT

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Da jeg bustede min veninde i at have sex i en trailer (jeg synes nemlig, det larmede) bag huset, hvor festen blev holdt. Der var åbenbart ikke andre steder, de kunne "ordne det". Og i min panik og gråd af grin over situationen faldt jeg i min fulde tilstand i en vandpyt på vej væk derfra. Situationen var bare akavet, men der kom et godt grin ud af det. 

Super lækker dag! Fedtprocenten er faldet fra 24,3 til 20% på kun en måned. Det kunne ikke være bedre ??? Der er nu også bagt "chokoladekage" til min lille cheatday i morgen, mums ?? #happy #finalyfriday #fitfam #lovethisshit #dieting #stayfitandhealthy #lifting

Et opslag delt af METTE ULKJÆR KANDBORG (@metteulkjaer) den 18. Mar 2016 kl. 11:17 PDT

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Du blev student i sommer - stort tillykke med det. Hvordan fejrede du det? Og hvad er dit frækkeste/sjoveste minde fra studentertiden? 

Tak! Jeg dimiterede fra HHX på Campus Vejle, hvor vi havde to uger med konstant druk og spas. Det blev fejret med studentergilder og studenterkørsel. Der skete så mange sjove ting, og jeg var så fuld, at jeg knapt nok kan huske halvdelen. Men "dans om bøgen" i Vejle, som alle studenter deltog i, var en fed oplevelse. Der var dans og druk til en masse fed musik!

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Mette, så klik her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE