Magasinet M!

Mød Australiens svar på Dan Bilzerian: Knalder med 4 kvinder hver dag - og konen er ligeglad

Eventyret startede med smøger, men har udviklet sig til sex, drugs and rock 'n' roll.

Mød Australiens svar på Dan Bilzerian: Knalder med 4 kvinder hver dag - og konen er ligeglad

Du har med garanti både set og hørt om Dan Bilzerian. En amerikaner, hvis flamboyante playboy-livsstil klæder Instagram bedre end lyshårede piger og kokosolie. Det skal dog vise sig, at den selvudnævnte 'King of Instagram' måske ikke sidder på tronen alligevel.

Der er nemlig skarp konkurrence fra en australsk tobakskonge, der både har kone, kæreste og fire børn. Hils på Travers 'Candyman' Beynon, der lever sit ekstravagante liv i Gold Coast, Australien, hvor både konen, kæresten, elskerinderne og børnene skal passes og plejes. 

After the march for international women's day, I decided to continue the celebration of women. Why did the Rockefeller's fund the first Women's liberation? #FreedomToFascism #MenAreOk #UniteNotDivide #AttractionIsNotPoliticallyCorrect

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Mar 8, 2017 at 11:37am PST

ANNONCE

Travers er ejer af FREECHOICE, som er et af Australiens største cigaretmærker, hvilket har givet ham den økonomiske frihed, der skal til, hvis du vil køre hurtige biler, drikke store mængder af champagne og holde de vildeste fester. Candy Shop Mansion, som Travers har kaldt sit eget palads, er holdeplads for hele pivtøjet, der selvfølgelig tiltrækker et hav af kvinder. Kvinder, som det lader til, at Travers ikke helt kan lade være.

- Når du har en kvinde, er det én ting. Når du har flere kvinder, er der så mange ting, der foregår inde i mit hoved, har han fortalt til Ocean Road Magazine.

- Jeg knalder typisk med fire kvinder af gangen. Ofte får jeg ikke særlig meget søvn. Jeg tror, jeg finder på en ny position hver uge. Lagengymnastikken er ikke for min skyld - det er for kvindernes. Hvis du skal være god i sengen, skal du ikke tænke på dig selv, fortsætter han.

Chillin': the art of doing nothing without getting bored. #Nights #Friday #Tent #BedCovers #Candyman #Candyshopmansion #TraversBeynon

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Nov 25, 2016 at 4:18am PST

ANNONCE

Travers mødte sin kone Taesha til den første officielle 'Candy Shop Mansion'-fest i 2009, hvor de var sammen, efter at Travers havde kommenteret på hendes røv.

Ocean Road Magazine har også taget en snak med Taesha, hvor hun forklarer, at hun har det helt fint med at dele med de andre kvinder.

- Der har altid været andre kvinder. Nogle gange bor de her bare et par uger og bevæger sig derefter videre. Du kan bare kigge på de sociale medier. Rigtig mange piger kaster sig over ham, men jeg er ligeglad. Jeg er gift med ham, og selvom han har mange kærester, har han kun én kone.

Det er altså noget af en udtalelse. Det kalder vi en kvinde med ben i næsen og en enorm kærlighed til en særlig livsstil.

Dan, du er røget ned fra podiet!

There are 2 things I never miss...leg days and fuck nights. #HorizontalCardio #IfYouThinkImBadYouHaveNoFcknIdea #SimonsOutCandymanSays #FuckBuddiesWithExtraBenefits #MoreThighsThanKFC #CanIHaveGravyWithThat #CandymansFourHerbsAndSpices #TheyCallMeTheColonel #WeNeedSomeWetOnes #TheBoobyBunch #CandymanFeastOneDrumStickFourBreasts #CandyShopMansion #CandymanCan #TraversBeynon

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Aug 26, 2016 at 6:00am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt