M!

Mød Milo Moiré: Den lækre kunstner der ikke er bange for at vise sin krop frem

Milo Moiré laver kunst, der langt fra er kedeligt. Hun er ikke bange for at bruge sin krop i kunsten. I bogstaveligste forstand.

Mød Milo Moiré: Den lækre kunstner der ikke er bange for at vise sin krop frem

Normalt når du hører ordet kunst, så tænker du sikkert på gamle, støvede museer, hvor der ikke sker andet, end at du kan kigge på tørret maling, der ligner en eller anden gammel bygning eller en gammel konge. 

Men måske du kan blive lidt kunstinteresseret, når du kigger på Milo Moiré. Den 33-årige schweiziske kunster og model laver nemlig værker, der taler lige til vores smag. 

Hun går nemlig nøgen på gaden - og filmer det!

I klippet herover protesterer Milo Moiré i mod, at vi alle sammen gør ting uden at tænke over det. Hun vil vise, at vi alle sammen bare tager tøj på om morgenen uden at stille spørgsmålstegn ved, om det egentlig giver mening. 

Hvis man ser ud som Milo Moiré, så giver det måske ikke så meget mening at dække kroppen til i stof. 

Men hun stopper ikke her. 

I en kampagne fra sidste år gik hun på gaden med en kasse rundt om først overdelen af sin krop og senere underdelen. Herefter måtte tilfældige mænd på gaden ellers bare rage løs, som de havde lyst til. 

Kunstværket 'Mirror Box' skulle vise, at kvinder selv har ret til at bestemme, hvornår og hvordan de bliver berørt af mænd.

Normalt skal man betale for at se Milo Moirés videoer i ucensorerede versioner. Men kære læser, vi har selvfølgelig fundet en version til dig, som viser hele molevitten. 

Enjoy!

Del