Magasinet M!

Møglækker MMA-kæmpers saftige sex-råd: Sådan skal fyren være i sengen

Den ubesejrede og stjernelækre MMA-kæmper Ronda Rousey ved godt, hvad hun vil have, at en fyr skal gøre i sengen, og hvad han bestemt ikke skal gøre. Læs det her.

Møglækker MMA-kæmpers saftige sex-råd: Sådan skal fyren være i sengen

Hun er blevet spået rollen som superhelt(inden) Captain Marvel i den kommende filmatisering af den stærke tegneseriefigur. Og det er ikke uden grund. For den 28-årige, ubesejrede MMA-kæmper Ronda Rousey kan flække kæber og knuse kranier. Men samtidig er hun et monsterlækkert sexsymbol, der har ligget næsten nøgen i Sports Illustrateds barmfagre badetøjsserie.

Derfor er det da heller ikke så underligt, at hun i magasinet Maxim for nylig svarede de mandlige brugere på diverse spørgsmål om sex. 

Her spurgte en fyr for eksempel: 

Hvad må en fyr ALDRIG gøre i sengen? Og hvad skal en fyr altid gøre i sengen? 

Rouseys svar er lige så kontant, som hendes knytnæver er inde i det ottekantede MMA-bur:

"Du skal aldrig bide i mine tænder! Hvis dine tænder rammer mine tænder gentagne gange, så er der noget galt med det, du gør. Det vil skræmme mig. Jeg bryder mig ikke om det. Det er forfærdeligt. Jeg har et eller andet med mine tænder?", svarer hun på den første del af spørgsmålet.

Den sprøde MMA-dronning vil derimod gerne have en aktiv fyr i sengen.

"Han skal tage sig tid. Generelt tager det lidt tid, før piger er klar. Fyren er nødt til gøre hende rigtig klar. Du skal aldrig bruge glidecreme. Hvis du har brug for glidecreme, så er du doven?,og du gør dig ikke umage," siger hun.  

Vel talt, Rousey. Vel talt!

Derudover afslørede hun i øvrigt, at hun er vild med pandekager og pickup-trucks. Men om det er noget, hun vil bruge under sexakten, melder den berømte historie ikke noget om.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE