Magasinet M!

Møglækre MILFs

Rygende hotte yummy-mummysMøglækre MILFs

Okay, indrøm det bare: Som så mange andre drengerøve går du rundt med en fantasi om at blive forført af en rygende hot, erfaren babe, der tilfældigvis også er mor. Hold på hat og tømmer, for her hylder vi de hotteste MILFs!

Siden 1999 har M!-redaktionen haft en skjult passion for de lidt ældre kvinder. Du ved, Mai-Britt Vingsøe-agtigt hotte kvinder med passion for yngre mænd og minimum én fødsel på CV'et. Til uvindende sjæle kan vi oplyse, at det netop var i 1999, den ultimative drengekomedie American Pie udkom og gjorde internetbegrebet MILF kendt for alvor. Det var den storskrydende Steve Stiflers mor, der i filmen blev stemplet MILF (Mother I'd Like to Fuck) efter at have forført en ung nørd i en jacuzzi. Grrr, gid den scene havde fået en Oscar! Forkortelsen er i øvrigt også brugt af en muslimsk oprørsgruppe, der går ind for at oprette en selvstændig islamisk stat på Filippinerne. Moro Islamic Liberation Front, som de hedder, blev dog allerede dannet i 1981 og burde således have eneret på forkortelsen. Men hul i det, artiklen her skal jo nødigt handle om ophavsret. Vigiver jer her ti af de lækreste Hollywood-MILFs, vi kunne opstøve på nettet.. Slurp!  

1 Monica Belluci
Lad os lege, at din vens opdullede mor er 43 år gammel. Ja, 43 år! Hun er ikke bare hot, men rygende hot og flirter med hele nabolaget til vejfesterne. Glem hende bare igen. Vi har tænkt os om i dagevis, men kan ikke komme på et mere sexet stykke kvindfolk i 40'erne end spændstige Monica Belluci. Læg dertil, at den italienske skuespiller har en passion for nøgenscener og ydmygende roller. Hun spillede voldtægtsoffer i Irreversible, og Mel Gibson gjorde hende til en maltrakteret skøge i The Passion of the Christ, men den kvinde er bare lækker uanset hvad!

2 Angelina Jolie
Ja, nærmere præsentation er vist unødvendig. Den velformede rock 'n' roll-chick fra Tombraider-filmene holder sig stadig fint trods en fødsel og tre adoptioner. Det gælder i øvrigt om at holde øje med sladderbladene for tiden, da Angelina tilsyneladende er med rogn igen. Ligegyldigt hvor stor den 32-årige babes barm bliver af al den amning, er er vi fans med stort F.

3 Vanessa Marcil
Den 39-årige serie-MILF Vanessa Marcil en af de absolut frækkeste mødre, vi kunne komme i tanke om. Du kender hende nok fra Las Vegas på TV3, men Vanessa brød oprindeligt igennem på flimmeren som sexet kunstskøjteløber i Beverly Hills 90210. I serien datede hun både Dylan og David, men det var sjovt nok sidstnævntes skuespiller, der gjorde hende med rogn. Brian Austin Green er ikke længere sammen med den mørklødede frækkert, men får altså lov til at hyggesnakke med hende resten af sit liv på grund af en par vildfarne sædceller. Og vi gentager: Resten af sit liv. Møgheldige sekundaskuespiller!

4 Catherine Zeta-Jones
En af filmbyens naturligt smukkeste kvinder er så afgjort walisiske Catherine Zeta-Jones, som den aldrende stodder Michael Douglas var så heldig at løbe med. 38-årige Catherine har født hele to gange, men det skal ikke forhindre os i at sætte hende højt på listen. Den knap så storbarmede frækkert var i øvrigt topløs i filmen Les 1001 nuits fra 1990.

5 Christina Aguilera
Ja ja, ok. Hun er ikke så erfaren som Stiflers mor, men 27-årige Christina Aguilera har til gengæld udseendet med sig. Den lille, blonde brystbombe debuterede som mor i januar, da hun fødte en dreng, Max Liron.

6 Salma Hayek
Den meixcansk-amerikanske hottie Salma er blevet 41 år, men vi ville helt sikkert stadig.. ja, du ved. Og det er der nok en del, der ville, faktisk både mænd og kvinder. Ifølge en amerikansk opinionsundersøgelse fra 2007 er latinaen nemlig den mest sexede kendis overhovedet m/k! Salma blev i øvrigt først officielt MILF sidste år, da hun fødte datteren Valentina Paloma.

7 Liv Tyler
30-årige Liv Tyler har sjovt nok født, ellers ville hun ikke være på listen. Men det vil være synd at sige, man kan se det. Det nuttede naturtalent fordrejede for nogle år siden vores hoveder som bilvaskende drømmepige i One Night at McCool's, men det er filmen Stealing Beauty (1996), du skal leje nede på tanken. Her kan du nemlig opleve hende som topløs croquismodel.

8 Demi Moore
Siden hun vadede rundt på en strand topløs i Blame It On Rio fra 1984, har Demi haft en ganske særlig plads i drengehjerter kloden over. Hun er nu 45 år gammel og gift med dumme (heldige) Ashton Kutcher, men vi vil til hver en tid huske mor-til-tre-baben for hendes 12 nøgenscener gennem årene og et meget omtalt boobjob. Score-info: Hun er svært glad for at holde sig i form ved at cykle.

9 Pamela Anderson
Den 40-årige on/off-singlepige Pamela Denise Anderson er måske ikke, hvad hun har været, men ikonet fra 90'erne er ikke lige sådan at komme udenom på en MILF-liste. Hun er i øvrigt aktuel i komedien Superhero Movie, der snart kommer til Danmark. Pamela spiller en superheltinde, der kan gøre sig usynlig - og måske hun har latexdragt på? Man har lov at håbe..

10 Heather Locklear
Ja, vi ved det godt. Før der overhovedet var tænkt på halm til din anaconda, var hun et fuldvoksent, storflirtende MILF-prospect. Heather fyrede op under tv-serier som Dollars og Spin City, og den klassisk frække blondine var sjovt nok også populær hos ungersvende dengang. Og du ville stadig gerne.. ja, den er vi med på. Selvom Heather er blevet 46 år.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt