Magasinet M!

Nintendos nye konsol hedder Switch - og den ser intet mindre en fantastisk ud

Og ja, du kan selvfølgelig spille Mario Kart på den.

Nintendos nye konsol hedder Switch - og den ser intet mindre en fantastisk ud

Er du ligeså tosset som os, når det omhandler den lille mand i røde overalls? Så har du sikkert fulgt med på nettet det sidste års tid. Informationer omkring Nintendos nye spilkonsol har hidtil kun været lækket i meget små bider - men i går smed Nintendo så bomben.

Deres nye konsol kommer til at hedde Switch, og du kan finde den på markedet til marts. Og hold nu op, hvor vi allerede glæder os. 

Nintendo giver dig ikke mange specifikationer i deres trailer, men derimod et godt indblik i, hvordan du kan bruge den nye konsol. For der er mildest talt flere end én.

Den lille Switch er ikke den sædvanlige konsolboks. Det er en skærm på 7", som både kan tilsluttes et TV, men også transporteres og benyttes uden. Controllerne kommer i to forskellige størrelser. Switch Pro er den traditionelle controller, som du sikkert allerede kender, og så er der Joy-Con. Denne controller kan splittes i to og sættes på hver side af konsollen, så du kan benytte den som en enorm mobilkonsol, skriver sitet Gizmodo. Godt tænkt af Nintendo. 

I forhold til grafikken er det altid en udfordring, når det kommer til et transportabel system. Men ifølge Hypebeast lader det til, at grafik-genierne ved NVIDIA i den grad har knækket koden. De skriver:

- Nintendo Switchs spiloplevelse er også støttet af fuldstændigt brugerdefineret software, hvilket inkluderer en moderniseret spilfysik-motor, nye biblioteker og avancerede spilværktøjer. NVIDIA har tilmed skabt nye spil-API'er (en gruppe af funktioner og procedurer, der gør det muligt at skabe applikationer, som tilgår data-features af et operativt system, red.) for at udnytte denne ydeevne. Den nyeste API, NVN (værktøj til at skabe flotte installations-pakker, red.) er specielt bygget til at skabe en let og hurtig spiloplevelse til masserne.

Indtil videre har Nintendo ikke sagt noget om prisen, men den er vel egentligt også lidt ligegyldigt, for maskinen kan jo spille Mario Kart. Vi glæder os, og chefen har allerede fået dådyrøjne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE