Magasinet M!

Nøgen sommerferie: På denne restaurant skal du sætte dig til bords uden tøj på?

Der åbner meget snart en restaurant i London, hvor du skal være nøgen for at sætte dig til bords. Se den her, og hør, hvorfor du ikke må have tøj på.

Er du vild med London? Eller endnu vigtigere. Er du vild med at spise alle dine måltider uden en trevl på kroppen (hvem er ikke det)? Så skal du da lægge ferie-vejen forbi den nye nøgen-restaurant The Bunyadi, som åbner i London til juni.

Her er reglerne simple: Du skal være nøgen. Men ikke kun nøgen som i 'uden tøj på kroppen', men også nøgen på den måde, at du ikke må have din smartphone på dig ved middagsbordet.
Derudover er selve restauranten nøgen for alt, hvad der hedder elektricitet, plastik, metal, kemikalier og gasser. Borde og stole er lavet af forskellige træ- og bambus-sorter.

Tanken er, at restaurantens skaber Sebastian Lyall vil gøre op med 'industrialismens moderne urenheder'. Det skriver Washington Post, som har talt med manden, der ikke vil have gæster med tøj på i sin nye, nøgne restaurant.

Hør mere om restauranten og se billeder af den herunder:

ANNONCE
Nøgen sommerferie: På denne restaurant skal du sætte dig til bords uden tøj på?

Når du kommer ind i restauranten, skal du smide tøjet. Til gengæld får du en morgenkåbe, du kan svøbe dig ind i, indtil du sætter dig til bords. For restaurantens ejer vil have, at folk skal vise sig, som de ser ud.

"Når du får chancen, tager du tøjet af; når du går i seng, ryger tøjet. Når du tager på stranden eller i saunaen, tager du tøjet af. Det er naturligt," siger Sebastian Lyall til Washington Post og uddyber, hvorfor han har valgt at sætte fokus på nøgenhed i sin nye restaurant:

"Det er blevet en stor forretning at forfølge folk med kropidealer, men vi (folkene bag restauranten, red.) laver en forretning ud af at ændre på det billede," siger Lyall, der med andre ord mener, at vi er gode nok, som vi ser ud.

Hvis du skulle frygte at blive overbegloet af andre nøgne gæster på restauranten, har ejerne heldigvis sørget for en løsning, der gør, at du kan sidde nøgen helt i fred.

For hver spiseplads er designet, så gæsterne kun kan se skyggerne af hinanden fra de stearinlys, der brænder ved hvert bord. Bordene er nemlig nøje opdelt af rumdelere i bambus og pileflet, så hvert spisende par kan sidde uforstyrret i sin egen, lille hyggekrog. 

Nå, ja, så er der jo også lige det med maden. En fem-retters menu kommer til at koste et sted mellem 530 og 600 kroner. Men du skal være heldig for at få bord. For lige nu står op mod 16.000 på venteliste. For at spise mad. I nøgen tilstand. I offentligheden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE