Magasinet M!

Nyt dansk spil er brutalt men fantastisk

Pixel.tv fortæller om de nyeste spil og teknologier fra spilmessen E3 i Los Angeles, Californien. Her har de fokus på det nye danske spil, 'Inside' - skabt af spiludviklerne, der for et par år siden gav os det fremragende Limbo.

Nyt dansk spil er brutalt men fantastisk

Leveret af pixel.tv

I 2010 fik det danske spilstudie Playdead deres gennembrud med det atmosfæriske platform- og puzzlespil Limbo, som høstede stor ros fra både spillere såvel som anmeldere. Nu er Playdead snart klar med deres spirituelle efterfølger Inside.

Inside foregår i et andet univers end Limbo og er derfor ikke en direkte efterfølger, men parallellerne er mange. Spillet er igen et side-scrolling puzzle-platformspil, hvor en lille sårbar dreng igen skal styres igennem forskellige miljøer, der alle er uhyggelige, mørke og fyldt med måder, hvorpå spillets lille karakter kan blive slået ihjel - og ofte på meget makaber vis.

Som udgangspunkt ved man ikke meget om Insides historie og verden ligesom ved forgængeren Limbo. Som sagt spiller man igen som en lille dreng, der denne gang jages vildt af ukendte agenter, der har taget store dele af befokningen til fange og efterfølgende gjort dem til slaver og forsøgskaniner til diverse mind-control-eksperimenter - hyggeligt!

Se stort galleri fra E3-messen her

Som resultat af dette står verden forfalden og forsømt tilbage, ødelagt af den nye "verdensorden". Den lille drengs mission er derfor sandsynligvis at komme til bunds i, hvad og hvem der står bag disse grusomheder, og stoppe det - og undervejs lærer man nok også mere om selve drengens historie og skæbne.

Her kan du se 10 minutters gameplay fra Insides indledende områder:

ANNONCE

Igen visualiseres den forfærdelige verden på fornemmeste vis af Playdeads unikke og hjemsøgende minimalistiske stil, der både på billed- og lydside ofte fungerer som ledetråde, der spiller ind i Insides øvrige spilmekanikker.

Spillet har indtil videre fået stor ros af store spilsider som Kotaku, der beskriver Inside som fantastisk. Der er derfor store forventninger til indiestudiet Playdead og deres nyeste skud på puzzle-platformer-stammen.

Inside udkommer til Xbox One d. 29 juni og på Steam d. 7 juli 2016.

Følg Pixel.tv: Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE