Magasinet M!

Pigerne røber: Det synes vi om analsex

En anonym bruger spørger, hvad pigerne synes om sex i hul nummer to. Nyder de det, eller er det udelukkende for fyrens skyld? Få svaret her.Pigerne røber: Det synes vi om analsex

Nyder i analsex eller er det 100% for fyrens skyld? Og hvor længe skal der gå før man kan lægge op til det?

- Anonym

Hvis dit sexliv skal spices lidt op, er det som regel en mulighed at bevæge sig lidt længere op og stikke sjoveren ind i hul nummer to. Men hvad synes pigerne egentlig om det? Det har en anonym bruger spurgt om - og det er jo et rigtig godt spørgsmål. Lige så relevant er det, når brugeren spørger om, hvor lang tid der skal gå, før man kan tillade sig at stille sådan et intimt spørgsmål som: "Øhhh, skal jeg ikke lige tage dig i r***n?" For du vil jo nødigt gå for hurtigt frem.

Læs alle vores kvindelige læseres svar her, og find også ud af, hvordan de gerne vil have det, hvis de går med til at dyrke analsex.

Men stop dig selv, før du hiver den første og bedste med hjem fra en våd bytur. For det kræver en hel del tid ifølge vores piger.

Inde på hvadsynes.mmm.dk kan du ligeledes spørge pigerne om alt, hvad du måtte brænde inde med, lige som du kan svare på pigernes ofte ret frække spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt