Magasinet M!

Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt

Mænd med smykker, fodboldtrøjer og slim fit jeans ses ofte i gadebilledet, men hvordan synes pigerne, at vi skal gå klædt? Læs her om do's and don'ts.

Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt

Hej piger, M!-redaktionen har brug for jeres hjælp. Hvad er jeres bedste modetip til mænd? Hvad skal vi gøre, og hvad skal vi undgå?

Vi har spurgt Womans læsere, om deres bedste modetips til mænd, og samlet deres svar i fem do's and don'ts. Deres svar skal ikke ses som en opskrift på god stil, men mere som en vejledning til, hvad du skal gøre, og ikke mindst, hvad du ikke skal gøre.

Klik videre i galleriet for at se deres svar, og biddrag gerne med din egen mening i debatten.  

ANNONCE
Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt
Smykker

Do's
Ure er i en moderne verden næsten ubrugelige, og selv en mobiltelefon fra 90'erne har flere brugbare funktioner. Men der er noget maskulint over at gå med ur, og det virker ikke som om, at de vil gå af mode i løbet af de næste hundrede år. På den anden side sagde man helt sikkert det samme om hatte for hundrede år siden.

Don'ts
Fingerringe er kun for mænd, der er gift eller forlovede. Øreringe er kun for rockstjerner, og piercinger er kun for punkere. Og hvis du absolut vil gå med halskæde, så sørg i det mindste for, at den er skjult af din t-shirt, trøje eller skjorte. Det er et simpelt råd, så hvorfor er det så svært at forstå?

ANNONCE
Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt
T-shirts

Do's
Køb dine t-shirts i den rigtige størrelse. Sørg for at syningen sidder på yderkanten af skulderen og ikke midt på armen eller ved kravebenet. Hvis du har store overame, som du gerne vil vise, så skal de nok blive set, selvom din t-shirt ikke er seks størrelser for lille. Hvis du er tynd af bygning, kan du heller ikke skjule det ved at gå i for stort tøj.

Don'ts
T-shirts med et tryk som "Vodka - Connecting People" er ikke sjove, har aldrig været sjove og vil aldrig blive det. Hold dig langt fra den slags tøj, hvis du ikke vil dø alene eller som jomfru. Pigerne er delt, når det omhandler v-udskæring eller ej, så det må være op til dig selv at bedømme. Hvis du har en kraftig brystbehåring, er det dog næppe en god idé.

ANNONCE
Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt
Skjorter og fodboldtrøjer

Do's
Hvis der er en ting, vi kan konkludere af debatten, så er det, at piger elsker skjorter. Enhver mand bør eje mindst én, og hvis du tror, at din Hawaii-skjorte tæller, tager du fejl. Grueligt fejl. Skjorter skal ligesom alt andet tøj bæres med stil, så hvis ikke du kan lide dig selv i en skjorte, så hold dig fra den, for det kan ses på dig. 

Don'ts
Du kan have en fodboldtrøje på, når du spiller fodbold. Bum. Lad være med at bære den på en restaurant, på arbejdspladsen eller på baren. Bare fordi der står Beckham på ryggen af dig, betyder det ikke, at du ligner ham. I øvrigt kommer man også hurtigt til at lugte af sved i den slags stof, og det tæller heller ikke til din fordel.

ANNONCE
Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt
Hold det simpelt

Do's
Ligegyldigt hvilken stil du har, så sørg for at klæde dig simpelt. Dvs. at du bør holde dig til ensfarvede t-shirts og bukser, og en skjorte bør aldrig være mere end to farver. Det army-farvede tøj har måske været populært, men aldrig pænt, og hvis du ikke allerede har gjort det, er det nu, du skal brænde det.   

Don'ts
Hippierne havde flotte tanker, men forfærdeligt tøj. Det har alle dog ikke forstået, og skjorter i pastelfarver lever i bedste velgående i både Nordsjælland og det mørke Jylland. Røde bukser er et internationalt symbol på, at du har sejlet verden rundt, men hvis ikke det er tilfældet, er der mere brænde til bålet. 

ANNONCE
Pigernes modetips: Sådan skal du (ikke) gå klædt
Slimt fit og sokker

Do's
Naturligvis er der delte meninger hos pigerne, om hvordan mænd skal gå klædt. Men en ting, næsten alle er glade for, er slimt fit jeans. Og ja, det er fordi, at de på den måde bedre kan se din røv. 

Don'ts
Hvis ikke du allerede ved det, er kampen nok alligevel tabt. Men nu prøver vi endnu engang at understrege det: Sokker i sandalerne er en forfærdelig tanke at få, og det, at du ikke selv kan se, hvor grimt det er, er næsten værre end synet af det. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt