Magasinet M!

Pigers frække undertøj!

Undertøj kan fortælle meget om en person. Vi har kigget på pigernes.. og det er frækt!

Pigers frække undertøj!
Undertøj fortæller meget om en person. Især pigernes.. Er de frække ? Er de smarte.. eller er det søndags trusserne der dækker fra navlen og helt ned til knæerne ?

Her er nogle af de undertøjs stile vi vil kigge nærmere på:

Commando (Ingen trusser) - Tak gud !!!

Den bundløse trusse - Drengenes favorit!

G-strengen - Den kan man aldrig gå galt i byen med!

Sloggi - Arhh, nu strammer de den! Det er muligvis en søndag

Grandmaar trussen - Glem det, alt håb er ude.. (Appelsin hud detected)
ANNONCE
Pigers frække undertøj!
Denne stilart er jeg selv en stor fan af. I har sikkert hørt historier om piger der har sneget sig ud i offentligheden med en kort nederdel på.. Og siden drømt at du møder en af disse piger på en stormfuld dag.
Pigers frække undertøj!
Den bundløse trusse er ligeså praktisk, som den er dejlig (og sjov at se på). Den giver drengene den frihed der skal til hvis lysterne tager over.
ANNONCE
Pigers frække undertøj!
G-strengen er ved at blive en klassiker, men den er bestemt værd at holde fat i! Ikke nok med at det er enormt sjovt at give kæresten en ordentlig weedgie, er den lækker at se på, og utrolig fræk.
Pigers frække undertøj!
Du vidste denne trusse ville komme, men jeg mener at vi skylder alle "Sloggi pigerne" at nævne denne mærkelige og fuldstændig uforståelige stil. Den overlader alt til fantasien, ser kedelig ud, og viser stort set at pigen ikke har tænkt sig at score eller blive scoret den aften.
ANNONCE
Pigers frække undertøj!
Run, Run and dont look back, "grandmaar" trussen er et dårligt tegn. Ikke nok med at den er kedelig at se på, tyder den også på mentis og appelsin hud. Det er som regel nørderne der frivilligt ifører sig denne trusse.

  • Jeg har i håb om at finde den perfekte trusse, søgt på nettet og fandt frem på dette billede på en amerikansk humor side. Vidunderet kan sikkert købes på wicked weasel.
ANNONCE
Pigers frække undertøj!
Del

Seneste nyt