Magasinet M!

Pokémon GO har adgang til ALT: Sådan ændrer du det!

Der har været massiv kritik af, at Pokémon GO skulle have adgang til hele ens Google-konto, for at man kunne downloade app'en. Men nu er der en løsning på det problem!

Pokémon GO har adgang til ALT: Sådan ændrer du det!

Mange IT-sikkerheds-specialister har advaret om følgerne ved at downloade Pokémon GO. For at få fingrene i den populære app skulle man nemlig give spillet fuld adgang til hele sin Google-konto.

Derved gav man blandt andet tilladelse til, at Pokémon GO kunne læse alle ens mails og se de billeder man havde liggende på sit Google-drev. Et ret voldsomt indgreb i forhold til, hvad app'en i virkeligheden burde kunne nøjes med at have adgang til. 

Den uhindrede adgang har givet mange brugere store problemer med, at spillet har tvunget log-outs, at app'en har lukket ned, og at nogle decideret er blevet udelukket fra deres mailkonti. 

Så nu har Pokémon GO taget konsekvensen og lavet to opdateringer, der gør, at spillet nu kun skal vide, hvem man er på Google, samt hvad ens mailadresse er. 

Sådan gør du

For at være dækket ind under dette, skal man have fingrene i den nye opdatering. Hvis man har tiltusket sig app'en ved hjælp af et udenlandsk apple-id, så skal man gå til sine indstillinger og trykke iTunes og App Store - der logger man ud af sit danske apple-id og ind med sit udenlandske. Derefter kan man gå til App Store og opdatere spillet. 

Hvis du stadig ikke er gået i gang med at fange Pokémons, så kan du gøre det ved at benytte vores guide.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE