Magasinet M!

Rappernes rablende køb

Diamanttænder og guldtoiletter. Kombinationen af mange penge og dårlig smag ender ofte skidt.

Rappernes rablende køb
Kanye West

Køb: Kopi af loftsmaleriet i Det Sixtinske Kapel.

Med udtalelser som "jeg er det tætteste, hiphop kommer på Gud" og "jeg er som en ghetto-pave" kan det næppe undre, at den selvfede rapper valgte et guddommeligt motiv, da han skulle have udsmykket sin spisestue med et loftsmaleri. 1,75 millioner kroner senere havde Kanye fået sit ønske opfyldt: En tro kopi af Michelangelos maleri fra Det Sixtinske Kapel i Vatikanet... dog med den lille ændring, at han fik sat sit eget fjæs på en af disciplenes ansigt. Suk.

Se med på de næste sider.

ANNONCE
Rappernes rablende køb
NAS
Køb: Matchende guldtænder til sig selv og damen.

Hvad er mere romantisk end et sæt matchende 'hans og hendes' guldtænder? Ingenting, selvfølgelig! Det må nogenlunde være, hvad New York-rapperen Nas tænkte, da han valgte at investere 180.000 kroner i to matchende sæt guldtænder til sig selv og kæresten Kelis til deres bryllup i 2005. De er i øvrigt skilt i dag...
ANNONCE
Rappernes rablende køb
Lil Jon

Køb: Guldkæde med rekordtungt vedhæng.

 

Det er ingen hemmelighed, at rappere er glade for at købe groteske smykker. Men ingen slår Lil Jon, når det kommer til anskaffelse af seriøs bling-bling. Dét har han faktisk papir på. Den gale crunk-rapper står i Guinness Rekordbog for det største halskæde-vedhæng nogensinde. Vedhænget med ordlyden 'Crunk Ain't Dead' vejer 2,3 kg, er 19 cm højt og 15 cm bredt. Det er lavet i solidt guld og besat med i alt 3.756 diamanter. Pris: 2,5 millioner kroner. Vi nænner næsten ikke at fortælle ham, at crunk er dødt.

ANNONCE
Rappernes rablende køb
MC Hammer

Dumt køb: Spejle for 375.000 kr.

 

I stedet for at komme med vittige bemærkninger over, at manden bag U Can't Touch This brugte tæt på en halv million kroner på spejle, vil vi i stedet opsummere, hvad Hammeren ellers købte: En opvaskemaskine til soveværelset (til midnats-snacks), marmorgulve for 10 millioner kroner, antikke golfkøller, 17 luksusbiler, to guldlåger til sit palæ med ordet 'Hammertime' skrevet hen over dem, væddeløbsheste for 5 millioner kroner og fire guldkæder til sine hunde. Gæt, hvem der gik konkurs?

 

ANNONCE
Rappernes rablende køb
Lil Wayne

Køb: Diamant-tænder.

 

Det er ikke så meget det, at Lil Wayne har brugt 750.000 kroner på sine diamant-tænder. Ej heller, at han kun kan få dem fjernet ved et kirurgisk indgreb. Næ, det er mere det, at han nu er så manisk med, hvad han propper i munden, at han ikke længere indtager ting, der er meget kolde eller meget varme. Det betyder blandt andet ingen milkshakes. Fik du den? Ingen. Milkshakes. Hvor dælen er hans værge?

ANNONCE
Rappernes rablende køb
Russel Simmons

Køb: Et toilet af guld.

 

Okay, grundlæggeren af pladeselskabet Def Jam Records er strengt taget ikke nogen rapper. Men han bruger penge som en: Da han anskaffede sig et palæ i New Jersey til 65 millioner kroner, valgte han for god ordens skyld også lige at bruge lidt ekstra håndører på et toilet i 14 karat guld. Og når man tænker på, at konen fik huset, da parret blev skilt i 2007, var det vel ikke en skidesmart (ha!) investering ...

ANNONCE
Del

Seneste nyt