Magasinet M!

Razer afslører ny gamer-smartphone

Razer Phone 2

Razer er er klar til næste indryk på smartphone-markedet. Det er under et år siden den første Razer Phone blev afsløret, til manges overraskelse.

Nu har man så taget de bedste features og forbedret på mange af den tidligere telefons shortcomings, i den ultimative gamer-mobil anno 2018: Razer Phone 2.

ANNONCE
Razer afslører ny gamer-smartphone
ANNONCE

Endelig RGB-lys!

En af de "åbenlyse" mangler på første smartphone, var Razers prominente Rob-belysning: Chroma. Den fejl sker ikke igen, og på nummer 2 er logoet på bagsiden altså blevet lysende - og du kan selv vælge farven.

ANNONCE
Razer afslører ny gamer-smartphone
ANNONCE

Gamer-Performance:


Der manglede ikke game-performance i første omgang, men det er blevet endnu vildere. For det første har den 8 GB RAM og kører på Snapdragon 845 (Som Samsung Galaxy Note 9, HTC U12+ m.fl.) 2.8 GHz

Derudover, og det her er sejt: Den har et fordampnings-kølersysten, der sørger for at sprede varmen rundt i telefonen - og derved minimerer man varme hotspots under høj performance. Så du slipper for den der ultra-varme bagside - som du kender det fra cirka ALLE andre telefoner.

ANNONCE
Razer afslører ny gamer-smartphone
ANNONCE

Skærmen er stadig vild:

Razer kører videre med det afsindigt flotte IGZO display med 120 Hz i 1440x2560 opløsning, på en 5.7" skærm. Som noget nyt har man øget lysstyrken med 50%.

Kameraet er opgraderet:
En af de største issues med første Razer Phone, var kameraet, eller snarere kamera-softwaren. Det har man lært af hos Razer, og i år er der blevet opgraderet.

Således er der dual-kamera med 2 x 12 megapixel Sony IMX sensorer. De muliggør også videooptagelse i 120 FPS. Frontkameraet må dog "nøjes" med 60 FPS video i full-HD.

Andre features:

Razer Phone 2 har et 4000 mAh batteri med quickcharge og wireless charging.

Den er vandtæt og støvtæt, certificeret til IP67.

Dolby Atmos fremadvendte stereo højttalere. Understøttelse af 5.1 surround og HDR.

Razer Phone 2 kommer i 64 GB Mirror Black og 128 GB Satin. (mulighed for microSD udvidelse op til 1 TB.)

Der er endnu ikke blevet afsløret danske priser eller lanceringsdato, men prisen på det amerikanske marked starter på 799,99 dollars. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Hey guys! Følg mig på Instagram, jeg vil så gerne være influencer. Mys. 

Kontakt: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt