Magasinet M!

Så meget ville 'Los Pollos Hermanos' fra 'Breaking Bad' være værd i virkeligheden

Se hvor meget Gustavo 'Gus' Fring fra Breaking Bad kunne få for sin fastfood kæde Los Pollos, hvis den fandtes i virkeligheden.

Er du også en af dem, der har været helt oppe at køre over serien 'Breaking Bad'? Det var vi også! Og vi var især helt vilde med metamfetamin-bossen, Gus, der forklædt som familiefar og restaurantkæde-ejer iskoldt slagter sine fjender uden at blinke!

Men kunne det i virkeligheden bedre betale sig for Gus aka. Gustavo Fing at droppe sin kriminelle levevej for i stedet at sælge fastfoodkylling og leve af formuen fra den i stedet? Det har folkene fra Bizdag sat sig for at finde ud af, og resultaterne er, hvis ikke overraskende, så i hvert fald lidt sjove.

10 timers Breaking Bad, hvor Los Pollos Hermanos er repræsenteret, måtte de se igennem for at indsamle data omkring restaurantkæden for at kunne give et bud på, hvad kæden ville være værd i virkeligheden. De har brugt viden fra erhvervsfolk i branchen for at komme med et realistisk bud, som er lavet på baggrund af de i alt 14 restauranter, som Gus ejer i New Mexico.

ANNONCE
Så meget ville 'Los Pollos Hermanos' fra 'Breaking Bad' være værd i virkeligheden

Los Pollos årlige omsætning

Eftersom der aldrig er tomt i restauranten og Walter trods alt besøger dem ofte og på alle tider af dagen, så bliver det vurderet af erhvervsfolkene, at der må være en omsætning på omkring 16.744 kr. ($2.500) pr. dag i hver enkelt restaurant (med i vurderingen er også priserne, som bliver vist på skiltene i minimum en af episoderne).

Med 14 restauranter vil det sige, at Gus sammenlagt har en omsætning på 234.416 kr.($35.000) om dagen i Los Pollos eller 85.561.962 kr.($12.775.000) årligt - ikke dårligt for en lille nebengeshäft!

Foruden værdien af den ordinære drift kommer også værdien af bygningerne, som Gus ejer. Restauranterne har en fornuftig størrelse og ligger ud til en parkeringsplads, og sammenlignet med andre virksomheder i området, så er det ikke urealistisk, at hver bygning vil være omkring 1.527.054 kr. ($228.000) værd.

For at kunne virke reel og kunne dække over sin metampfetamin-forretning, bilver Gus også nødt til at have købt alt, hvad der skal til for at drive en fastfoodkæde (grill, køleskabe osv.), som regnes for at have en værdi på 152.705 kr. ($22.800) pr. restaurant. Dette giver et samlet beløb på 2.137.870 kr. ($319.200)

ANNONCE
Så meget ville 'Los Pollos Hermanos' fra 'Breaking Bad' være værd i virkeligheden

Så meget er Los Pollos værd

Gus kan enten vælge at sælge virksomhederne hver for sig og få det fulde udbytte for hver enkelt, eller han sælge hele kæden i en samlet pakke. Eksperterne formoder, at han sælger dem sammen og kommer derfor frem til dette resultat. 

Hvis Gus droppede sin tjans som narkoboss, smed forklædet og solgt sin fastfood-virksomhed, kunne han efter eksperternes vurdering på baggrund af disse data sælge Los Pollos-kæden for sammenlagt omkring 68.412.063 kr. ($10.214.400)!

Det burde vist være nok til at den kære Gustavo kunne få råd til sine pastel-gule skjorter og et par nye briller.

ANNONCE
Så meget ville 'Los Pollos Hermanos' fra 'Breaking Bad' være værd i virkeligheden

Los Pollos kendt fra Yelp

Bonus-info: Los Pollos har i forvejen et liv, der breder sig ud over Breaking Bad-serien. Restaurant-kæden har blandt andet en restaurant noteret i det populære anmelder-site Yelp. Her får virksomheden den mellem-gode karakter 3,5 ud af 5 stjerner, og der er knyttet nogle pudsige kommentarer til:  

"Den mærkelige skaldede mand - er her altid, spiser aldrig! Har I set ham???"

"Den tidlige ejer var halsskærende perfektionist - det er derfor, dette sted er gået nedad bakke, siden han desværre forlod virksomheden. Nu leder de altid efter en ny kok, fordi der ikke er nogen af dem, der kan lave opskriften rigtigt."

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE