Magasinet M!

Sådan bliver du ripped på 30 minutter - Del 2

30 minutter med kombineret styrketræning og fedtforbrænding kan give dig en markeret krop. Samtidigt kan du smide de kilo, julefrokosterne har efterladt.

Sådan bliver du ripped på 30 minutter - Del 2

Om programmet

Jakob Benn fra Aktiv Træning har udviklet en serie af træningsprogrammer, hvor der er fokus på en simpel træning, der både giver styrke og forbrænder fedt. Programmet er delt op i 20 minutters styrke og 10 minutters intensiv træning, der har til fordel at forbrænde fedt. Dermed tager hele programmet kun i alt 30 minutter, og det kræver ikke en eneste maskine. 

Fysisk træner Jakob Benn har 16 års erfaring med at hjælpe motionister med at nå deres mål - om det så er større muskler eller at smide nogle kilo. Og han har sørget for, at styrke og kondition er i top hos nogle af verdens bedste håndboldspillere.

Se Del 1 af programmet her

Del 1: 20 minutters styrketræning

Første del af programmet fokuserer på styrke, hvor du kan vælge at lave følgende styrkeøvelser: 

(Tryk på den enkelte øvelse for at se hvor mange gentagelser eller hvor lang tid, den enkelte øvelse kræver per sæt.)

Start med én øvelse ad gangen, som du laver tre sæt af med et minuts pause mellem hver. Når du er færdig med en styrkeøvelse, går du videre til den næste, og sådan fortsætter du i 20 minutter. 

Del 2: 10 minutters fedtforbrænding

Herefter går du over til at udføre følgende øvelser således:

Push-up crunch 15 sekunder
Pause 5 sekunder
Høje knæløft 30 sekunder
Pause 5 sekunder
Pike-up 15 sekunder
Pause 60 sekunder

(Klik på øvelserne for at se, hvordan de udføres.)

Når du har holdt 60 sekunders pause, starter du forfra osv. Efter 10 minutter er du færdig, og dagens træning er klaret på sammenlagt 30 minutter. Byg gradvist halve og hele minutter på, og sæt dig fx som mål at kunne holde dampen oppe i alle 10 minutter om tre uger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt